İlhan Palut Türkiye Kupasında 19’uncu sınavına çıkacak

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur ilk maçında Konya’da Vanspor takımıyla karşılaşacak Konyaspor’da, teknik direktör İlhan Palut yarınki mücadeleyle kariyerindeki 19’uncu Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak.

İlhan Palut Türkiye Kupasında 19’uncu sınavına çıkacak

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur ilk maçında Konya’da Vanspor  takımıyla karşılaşacak Konyaspor’da, teknik direktör İlhan Palut yarınki mücadeleyle kariyerindeki 19’uncu Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak.

İlk Türkiye  kupası heyecanını Hatayspor teknik direktörü olduğu sırada yaşayan Palut, Akdeniz takımının yanı sıra Göztepe ve Konyaspor ile de Ziraat Türkiye Kupası heyecanı yaşadı.

Teknik direktörlük kariyerinde Hatayspor, Göztepe ve Konyaspor’un başında Türkiye kupalarında 18 maça çıkan Genç teknik adam , bu mücadelelerde 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 de yenilgi aldı. 45 yaşındaki teknik adamın öğrencileri Türkiye Kupasında rakip filelere 34 gol atarken, kalelerinde ise 26 gole engel olamadılar. İlha Palut, Türkiye Kupası macerasında ise 1.56 puan ortalamasını tutturdu.

ilhan-palut.jpg

Palut, Hatayspor’la 3 Türkiye  kupası deneyimi yaşadı. Genç çalıştırıcı, Akdeniz takımını çeyrek final’e taşıyarak büyük bir başarıya imza attı. Göztepe de ise son 16’ya kalarak iyi bir performans sergileyen Palut, Konyaspor’da ise çeyrek finalde Beşiktaş’a elenerek Türkiye Kupası defterini kapadı.

HEDEF FİNAL

Öte yandan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Daha önce şampiyonluk hedeflediklerini belirterek ‘Türkiye Kupası’nı kazanmayı istiyoruz. Kupa’ya şu maçlar bitsin de kurtulalım gözüyle asla bakmayacağız. En iyi mücadelemizi ortaya koymaya çalışacağız” ifadelerini kullanmıştı.  

Haber Dairesi-Kazım Özçelik

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.