İlhan Palut yarın basın toplantısı yapacak

Yeni sezon hazırlıklarını Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde günde çift antrenmanla sürdüren Konyaspor’da tempo her geçen gün artarken, teknik direktör İlhan Palut yarın antrenman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek.

İlhan Palut yarın basın toplantısı yapacak

Yeni sezon hazırlıklarını Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde günde çift antrenmanla sürdüren Konyaspor’da tempo her geçen gün artıyor.

Konya’da kuvvet ve kondisyon ağırlıklı idman yapan yeşil-beyazlılar 25 Haziran Cumartesi gününe kadar Kayacık Tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek. Yeşil-beyazlılar, bir günlük iznin ardından 27 Haziran Pazartesi günü Erzurum’a gidecek ve ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Öte yandan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut yarın antrenman öncesinde saat 10:00’da bir basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtlayacak. Genç teknik adamın yeni sezon, UEFA Konferans Ligi 2. Ön eleme ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada ise,“Yeni sezon hazırlıklarına devam eden takımımızın 24 Haziran Cuma  (yarın) günü saat 10.00'da yapacağı antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık gerçekleşecektir. Teknik Direktörümüz İlhan Palut’un açıklamaları olacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.