İlhan Palut: Yarış devam ediyor

Konyaspor, süper ligin 35.haftasında cumartesi günü sahasında oynayacağı Fatih Karagümrük karşılaşmasının taktik antrenmanını stadyumda yaptı.

İlhan Palut: Yarış devam ediyor

Konyaspor, süper ligin 35.haftasında cumartesi günü sahasında oynayacağı Fatih Karagümrük karşılaşmasının taktik antrenmanını stadyumda yaptı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, ikincilik için yarışın sürdüğünü söyledi.

“YARIŞ DEVAM EDİYOR”

Ligin bitmesine 4 hafta kaldığını ve her maçın zorlu olduğunu kaydeden genç teknik adam, “ Ligin bitmesine 4 maç kaldı. Her maç çok önemli. Her 3 puan çok değerli. Kendi sahamızda Cumartesi günü kendi sahamızda Karagümrük ile oynayacağız. Amar Rahmanovic’in ve Adil’in cezaları var. Onun dışında tam takım olarak çalışıyoruz. Zor bir maç olacak. Karagümrük takımın hem oyuncu kalitesi hem de teknik ekibi Avrupa hedefi onlar için de bu maçı önemli bir hale getiriyor. Rakibimizden daha iyi mücadele etmeye çalışıp inşallah kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Yarış tüm hızıyla devam ediyor’ dedi.

Konyaspor yönetimine teşekkür eden Palut, “ Bir futbol takımının belli noktalara gelmesi için belirli şartların oluşması lazım. Yönetim de bunlardan bir tanesi. Başkanımız Fatih Bey ve yönetimimiz sürekli yanımızdalar, tüm sorunlarımızla ilgileniyorlar. Fatih Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu İlhan Palut, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, “ Takviyelerimiz olacak. İnşallah ligi 2.sırada bitirebiliriz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Scout ekibimiz Avrupa’da çalışmalarını sürdürüyor. Hem yabancı futbolcular hem de gurbetçi Türk oyunları belirlemek adına çalışıyorlar. Teknik ekibimden iki antrenörüm bu çalışmalara destek veriyor. Transfer dinamik süreç Bütün takımlar için sezon boyunca devam eden bir süreç. Çalışmalarımız devam ediyor”  diye konuştu.

“CEVABIM HAYIR”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, oyuncuları Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında da konuştu. Genç teknik adam, ikisinin de kulübün değerli oyuncuları olduğunu belirterek, “ Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı takımımızın çok değerli oyuncuları. Şuanda gitmelerinden ya da kalmalarından ziyade en büyük korkum; bu söylentilerden dolayı kalan 4 maçta etkilenmeleri. Umarım bu noktaya gelmezler. Onları tanıyorum eminim. Yüzde 10’luk bir konsantrasyon bozukluğu bile oyuncularımı bu noktada aşağı düşürse bu benim için çok büyük bir sıkıntı.  Transfer sürecinde hem bir oyuncu boyutu hem yönetim boyutu hem de teknik heyet boyutu var. Teknik heyetin devam etmek istediği oyuncular, oyuncuların tercihleri, yönetimin bu konulardaki maliyet hesaplamaları… Sadece teknik gözle baktığımız zaman gönül ister ki biz takım iskeletimizi bozmayalım. Dediğim gibi şu 4 maçı oynayalım. Sene sonunda tablo önümüze çıkacak ama şuan için herhangi bir oyuncu, herhangi bir kulübe yaklaştı mı diye soracak olursanız? Cevabım hayır.’ dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.