İlhan Palut: Yukarıda kalmak karakter meselesi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam bu sezonu fırsat olarak gördüğünü söyledi.

İlhan Palut: Yukarıda kalmak karakter meselesi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, Zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Kişisel başarılar insanı mutlu ediyor ama daha da önemlisi takımın, ilk yarıyı bitirdiği konum. Yukarıda kalmak, irade ve karakter meselesi. Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirdik. Ancak ikinci yarı da ilk yarıdaki kadar yani 19 maç daha oynayacağız, ciddiyetimizi korumalıyız" dedi.

Bu sezonun büyük bir fırsat olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Henüz bir şey başarmadık ancak başarma yolundayız. Güzel adımlar atıyoruz. Teknik heyet ve futbolcuların fikir ve amaç birliği, inanç köprüsü çok önemli. Biz burada bunu başardık. Geçen sene de Konyaspor iyiydi bu sezon daha iyi ve daha istikrarlıyız. Çok şükür ilk yarıyı ikinci olarak kapattık. Umarım ikinci devrede de bu performans devam eder" açıklamalarında bulundu.

Beşiktaş haberlerini değerlendiren Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, "Beşiktaş ile adımın geçtiğini ben de duydum ama Beşiktaş ile hiç temasım olmadı" dedi.

Palut, Konyaspor ile sözleşmesinin uzatılması yönündeki soru üzerine de, "Başkanımız ile bu konu hakkında görüşme yaptık. Prensip anlamında onlar bana her şeyin iyi gittiğini, uzun yıllar görmek istediği söylediler. Ben de bundan mutlu olduğumu, böyle bir görüşme için onlara hazır olduğumu söyledim. Ayrıntılara geçilmedi. Sözleşme benin için ikinci planda. Bu yıl benim için çok değerli. Her teknik direktörün altın senesi olur. Her takımında Konyaspor olarak bu seneye çok sıkı sarılmalıyız. Bu bizim farkımızı Türk futboluna hissettireceğimiz bir sene. Onun için sözleşme görüşmeleri, benim konsantrasyonum açısından çok sakıncalı buluyorum. Ama prensip anlamında yönetim ve ben buna olumlu bakıyoruz” diye konuştu.

Konyaspor Teknik direktörü transfer hakkında da konuştu. Palut, " Hem kanatta hem de forvette oynayabilecek bir oyuncu arıyoruz. Kanat forvet tarzında. Her ikisini de oynayabilirse bir taşla iki kuş vuracağız" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.