İlhan Palut’a Beşiktaş’tan teklif geldi mi? Cevabı kendisi verdi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, dün, "Türk futbolunda fark yaratan teknik direktör" ödülünü törenle almıştı. Program sonrası Palut’a, ‘Şenol Günel öncesi Beşiktaş’tan teklif aldınız mı?’ diye soruldu. Verdiği cevaba Palut kendisi de güldü.

İlhan Palut’a Beşiktaş’tan teklif geldi mi? Cevabı kendisi verdi

Süper Lig'in En İyileri Ödül Töreni'nde "Türk futbolunda fark yaratan teknik direktör" ödülünün sahibi Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut oldu. 

Tören sonrası Sabah Spor’a konuşan İlhan Palut, “Ülkemiz futbolunun, kulüplerimizin ekonomik durumu ortada. Yani sürekli ithal ederek kulüpleri hem yarıştırmamız hem yaşatmamız son derece zorunlu çünkü kendi değerlerimizi çıkarmamız, geliştirmemiz gerekiyor. Takımımızda böyle çok oyuncular var Oğulcan gibi Uğurcan gibi. İşte uzun süredir bizde olan Amir Hadziahmetovic gibi tek tek saymak istemiyorum, bunları geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

“YİNE ÜST SIRALARDA YER ALMAK İSTİYORUZ”

Dengeli oynayan bir takım olduklarını ve dengeli bir futbol ortaya koyduklarını belirten Palut, “Oyun disiplininden kopmuyoruz. Evet bazı maçlarda yeteri kadar belki üretici olamıyoruz ama kendi kadro derinliğimize göre bence fena iş çıkarmıyoruz. Yine bu sene biz başarılı olmak istiyoruz, yine ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz. Bu sene görüyorsunuz; yarışan takım, hedefi kovalayan takım çok daha fazla ama evet bugünkü ödüle ithafen yine fark yaratan, saygı duyulan bir Konyaspor’u devam ettirmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

CEVABI GÜLEREK VERDİ

‘Hocam Şenol Güneş’ten önce Beşiktaş’tan teklif aldınız mı?’ sorusuna ise İlhan Palut, “Şenol Güneş hocamız başladı Beşiktaş’a. İnşallah hayırlı olur. Biz de Konyaspor’la Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edelim yarın itibariyle. Tamam mı?” şeklinde esprili bir cevap verdi.

 

 

ilhan-paluta-besiktastan-teklif-geldi-mi-cevabi-kendisi-verdi.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.