İlhan Palut’tan Alanyaspor’un silahlarına önlem

Kasımpaşa karşısında galibiyeti son saniyelerde kaçıran Konyaspor, sahasında oynayacağı Alanya maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Teknik Direktörü İlhan Palut, rakibinin gol silahlarına özel önlem alacak.

İlhan Palut’tan Alanyaspor’un silahlarına önlem

Konyaspor'da Kasımpaşa deplasmanında son saniyelerde kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Bu maçı unutup yeniden bir galibiyet serisi elde etmek isteyen yeşil beyazlılar, pazar günü sahasında ağırlayacağı Alanyaspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

- Alanya'nın silahlarına özel önlem

Konyaspor, Alanyaspor’un en önemli gol silahlarını Skubic-Abdülkerim Bardakçı ikilisi ile durduracak. Yeşil beyazlıların teknik direktörü İlhan Palut, Alanyaspor’un gol silahlarına özel önlem alacak. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda kalelerinde görecekleri bir golü dahi telafi etmelerinin zor olabileceğini düşünen genç teknik adam, Davidson ve Babacar’ı, Skubic- Abdülkerim Bardakçı ikilisi ile kilitleyecek.

- "Pahalıya mal olur!"

Bu iki oyuncu ile özel bir görüşme yapan ve "Böyle bir maçta geriye düşmek bize pahalıya mal olabilir. Buna izin vermemeli, öne geçersek de üstünlüğümüzü mutlaka korumalıyız" ifadelerini kullanan Palut, Mustafa’yı Ahmet’le, Salihi de Guilherme’yle durduracak.

İlhan Palut, hafta sonuna kadar taktik idmanlarla takımını bu maça hazırlayacak. Yeşil beyazlılar maçtan galibiyetle ayrılarak alt sıralarla olan puan farkını daha da açmanın hesaplarını yapıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.