İlhan Palut’tan Bate Borisov açıklaması!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 21 Temmuz’da oynanacak olan UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme maçına kadar hazır hale gelmek istediklerini söyledi.

İlhan Palut’tan Bate Borisov açıklaması!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 21 Temmuz’da oynanacak olan UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme maçına kadar hazır hale gelmek istediklerini söyledi.

“MÜCADELECİ BİR TAKIM”

Rakiplerinin 2 haftadır oynadıkları maçları izlediğini kaydeden Palut, zor bir maç olacağını söyledi. Genç teknik adam, mücadeleci bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek “Belarusta lig devam ediyor. Maçlarını izleme fırsatını iki haftadır fırsat buluyoruz. Bir kere çok ritimli bir takım. Aslında baktığınız zaman Bate Borisov’un en önemli özelliklerinden bir tanesi. Ayrıca Avrupa tecrübesine sahip bir takım. Seyrettiğim zaman tipik bir Kuzey Avrupa takımıyla karşılaşacağız. Son derece disiplinli, yüksek ritimli ve tempolu ve mücadeleden kaçınmayan bir takım gördüm. İki tane zor maç olacağını düşünüyorum. Bunun yanında bizim avantajlarımız nedir diye sorarsanız Bizde çok iyi bir takımız ve oyun felsefemiz var ve iki maçı da kendi sahamızda oynayacağız. Hedefimiz Konferans Liginde gruplara kalmak” dedi.

“HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Yeni sezon hazırlıklarının ise sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden genç teknik adam, “Biz 18'inde Konya'da sağlık kontrolleri ardından da 20 Haziran'da sahaya indik. Kendi tesislerimizde 1 haftalık çalışmanın ardından 27 Haziran'da Erzurum'a geldik. 7 Haziran'a kadar Erzurum'da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süre zarfında ise en az iki hazırlık maçı düşünüyoruz. Sonra da Konya'ya döneceğiz ve 14 Temmuz'da bir hazırlık maçı daha planlıyoruz. 1 hafta sonra da Bate maçına çıkacağız” diye konuştu.

“İKİ OYUNCU ALACAĞIZ”

Transferde ise stoper ve forvet oyuncu alacaklarını ifade eden İlhan Palut, “ Transferi stoper ve forvet oyuncu alarak kapatacağız. Çok geniş bir listemiz yok. İstediğimiz oyuncular hakkında raporumuzu yönetimimize ilettik. Onlar çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.