İlhan Palut’tan Emre Belözoğlu açıklaması

Konyaspor ile yolları ayrılan İlhan Palut, Bein Sports’a konuştu. Palut, “Emre hoca beni Konyaspor'dan ayrıldığım zaman aradı. Pro lisansı ile ilgili örnek gösterdim. Bu nokta üzerinden Emre hocayı bu şekilde bilgilendirmek bence art niyetli” dedi.

İlhan Palut’tan Emre Belözoğlu açıklaması

Konyaspor ile yolları ayrılan teknik direktör İlhan Palut, Bein Sports’a yeni açıklamalarda bulundu.

Ayrılık sonrası Emre Belözoğlu ile yaşadığı olay gündeme gelen Palut, konuya açıklık getirdi. Palut'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"BEŞİKTAŞ MAÇI KAZANILACAK BİR MAÇTI"

"Güzel bir süreç, 2 yıllık birliktelik. Genel anlamda başarılı bir süreç olarak bakabiliriz. Beşiktaş maçını kaybettik ama kazanabilecek bir maçtı. Oyuncularımda psikolojik olarak geri gitmeler gördüm. Ben de oyuncularımla beraber toplantılar yapıyordum. Sonrasında kulübün 2. başkanı benimle görüşmeye geldi. 30 saniyelik bir görüşmeydi. Onlar için üzücü bir görüşme olacağını ancak yolları ayırmaya karar verdiklerini dile getirdiler. Kan değişikliği nedeniyle bu kararı aldıklarını söylediler."

"HERKES İÇİN SÜRPRİZ BİR KARAR"

"Takımın daha iyi olması için istişarelerimiz oluyordu yönetimle. Perşembe günü oynanacak maç için oyuncularımla toplantı yaparken böyle bir durumu beklemem mümkün değildi. Hiç beklemediğim bir noktaydı. Anlaşamadığımız konular bu boyutta değildi. Herkes için sürpriz bir karardı. Benden hemen sonra yeni bir teknik adamla anlaşılması konusunda takdir kamuoyunundur."

"EMRE BELÖZOĞLU BENİ ARADI"

"Emre hocayla Trabzonspor maçının hemen ardından bir görüşme gerçekleştirdim. Emre hoca da beni Konyaspor'dan ayrıldığım zaman aradı. Başakşehir maçlarına gittiğimizde odasında oturur kahve içeriz. Aramızda böyle bir diyalog vardır. Nuri Şahin ile de konuşuruz. Türk hocalarla dayanışma içerisindeyiz."

"EMRE HOCAYI BU ŞEKİLDE BİLGİLENDİRMEK ART NİYET"

"Ben Pro Lisans alımı konusunda değişiklik yapılması gerektiğini söyledim sadece. Pro Lisans benim için çok önemliydi. Benim gibi futbolculuk geçmişi olmayan teknik direktörler için çok zor bir olay. Elit futbolcuların 3-4 maç Milli takımda oynamasını ben 4 senelik antrenörlük yapsam bile tolere edemiyorum dedim. Yanlış anlaşılmasın Emre Belözoğlu çok iyi bir kariyere sahip, ama şimdi de çok iyi bir teknik direktör dedim, ardından Şenol hoca ve Aykut hocayı örnek gösterdim. Bu nokta üzerinden Emre hocayı bu şekilde bilgilendirmek bence art niyet. Daha sonra Emre hocayla konuştuğum zaman o da üzgün olduğunu ve öncesinde eksik bilgilendirildiği için bunu söylediğini dile getirdi. Ayrılıktan sonra da konuştuk."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.