İlhan Palut’tan kırmızı kart açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Mağlubiyete üzgün olduklarını ifade eden Palut, maçın hakemi Mete Kalkvan’a ise tepki gösterdi.

İlhan Palut’tan kırmızı kart açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yeşil-beyazlı ekibin genç teknik adam üzgün olduklarını belirterek, “ Evet üzgünüz. Çünkü Farkı kapatabilir miyiz rakibimizi aynı seviyede tutabilir miyiz amacıyla geldiğimiz deplasmandan mağlup ayrıldık. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı itibariyle iyi oynadık. Daha iyi organize ve daha çok atağa geçtik. 1-1 ararken bir gol daha yedik. Yine de oyuncularım denemeye devam etti ve gol de bulduk. Golden sonra da süreçlerimiz oldu ama bi şekilde maçı beraberliğe getiremedik. Önümüze bakıp bu mağlubiyeti hemen unutmamız gerekiyor. Konumumuz belli “ diye konuştu.

“TAKİP EDECEĞİZ”

Hakem Mete Kalkavan ile de ilgili konuşan Palut, “ Çok enteresan faul kararları oldu maçta. Bu sonucu asla hakeme bağlamıyorum. Tabi ki biz kendi eksiklerimizin farkındayız ama faul standartlarıyla alakalı ben yönetiminden tahmin olmadım. Özellikle bizim kulübenin önünde verilen faul inanılmaz basitti ve bunu neden verdiğini sordum hakeme. Yeni kuralları gereği saha içinde hakemle iletişim kurmayı kırmızı kart olarak cezalandırıyormuş. Bizde takip edeceğiz. Bundan sonra başka bir teknik direktör sahaya girdiği zaman kırmızı kart görecek mi.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.