İlhan Palut'tan Konya açıklaması

Konyaspor’un eski teknik direktörü Hataylı İlhan Palut’tan dikkat çeken Konya açıklaması geldi. Palut, deprem bölgesine yardımlarından dolayı Konya şehrine özel teşekkür etti.

İlhan Palut'tan Konya açıklaması

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin zarar verdiği illerden biri de Hatay. Konya, ilk andan itibaren diğer bölgelerde olduğu gibi Hatay’da da yaraları sarmak için çaba harcıyor.

Depremzedelerin her türlü ihtiyacının karşılanması için çaba harcayan Konya’ya, Hataylı teknik adam İlhan Palut’tan teşekkür geldi.

Radyospor'a konuşan Konyaspor’un eski teknik direktörü İlhan Palut, “Hataylıyım fakat 2-3 yıldır Hatay'da yaşamıyorum. Ancak yakın arkadaşlarımızdan, ilkokul arkadaşlarımızdan sosyal çevremizdeki birçok insandan kötü haberler aldık. Herkesten Allah razı olsun. Gerçekten kadir şinas bir milletiz, hangi şehirli olduğumuzun, hangi inanca sahip olduğumuzun bir önemi yok. Yardım noktasında birlik beraberlik içerisinde olduk. Bu yaralar sarılana kadar o bölgedeki depremzede vatandaşlarımızı unutmayalım. İmkanı olan vatandaşlarımız depremzede vatandaşlarımıza yardımı rutin hala getirmeliyiz." dedi.

KONYA'YA ÖZEL TEŞEKKÜR ETTİ

İlhan Palut, yakın zamanda ayrıldığı Konya’ya, "Konya'daki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Kimi aradıysam, kimden rica ettiysem depremzede vatandaşlarımız için yardımcı oldu. Allah onlardan razı olsun." sözleriyle teşekkür etti.

2023/02/13/deprem-2023.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.