İlhan Palut’tan Konyaspor açıklaması

Rize cephesinden Konyaspor maçı öncesi ilk açıklama geldi. Teknik direktör İlhan Palut, karşılaşmanın her iki takım açısından da önemli olduğunu söyledi. Palut, Rize taraftarını da maça davet etti.

İlhan Palut’tan Konyaspor açıklaması

Konyaspor Cumartesi günün sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu Rizespor’a konuk olacak. Maç öncesi Rize cephesinde teknik direktör İlhan Palut, A Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

Konyaspor maçı hakkında konuşan Palut, “Rakip seçecek durumda değiliz. Konyaspor maçı son derece önemli. Konyaspor’un kendisi açısından da önemli. Her takımın puana ihtiyacı var. En iyi şekilde hazırlanacak ve mücadele edeceğiz. Son haftadaki kötü görüntümüzden sıyrılmaya çalışacağız. Taraftarımızı da maça bekliyoruz. Doldurulması çok zor olmayan bir stadımız var. İnşallah maksimum seyirciyle oynarız" açıklamasını yaptı.

ilhan-paluttan-konyaspor-aciklamasi.jpg

“VAR HAKEMİ BİLE BİLE PENALTIYI VERMEDİ”

Son oynadıkları Fatih Karagümrük maçındaki hakem hatalarını eleştiren Palut, “VAR’ı doğru ve adil kullansınlar. Çünkü sahada hata olabilir ama VAR’ın hata yapma hakkı yok. Tıpkı geçen haftaki penaltı gibi. Bile bile penaltıyı vermedi VAR hakemi. Bunun aksine beni kimse inandıramaz.” dedi.

İlhan Palut, TFF’nin VAR kayıtlarıyla ilgili kararı içinse çok manidar bir cümle kullanarak şunları söyledi:

VAR protokolünün nasıl evrilip çevrildiğini duymuş olacağız artık.”

ilhan-paluttan-konyaspor-aciklamasi-001.jpg

RİZESPOR’DAKİ GELECEĞİ

Başarılı teknik adam Rizespor’daki geleceği ve transfer çalışmaları hakkında ise şu değerlendirmeyi yaptı:

“En az 3 oyuncu almak istiyoruz. Transfere ihtiyacımız var. Lig zorlu ve herkes kadrosunu güçlendiriyor. Biz de bunun çalışmalarını yapıyoruz. Sabırlı olmak hata yapmaktan iyidir. Kendim içinde şunu söyleyebilirim, şuanda hiç gitmeyecekmiş gibi Rizespor’un başarısı için çalışıyoruz”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.