İlhan Palut’tan maç sonrası ilk açıklama

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Vaduz maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Palut, “Golü bulduk öne geçtik ama arka arkaya hatalı goller yedik” dedi. Palut, Uche transferiyle ilgili de konuştu.

İlhan Palut’tan maç sonrası ilk açıklama

Konyaspor UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ikinci maçında Vaduz ile karşı karşıya geldi.

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın 18. dakikasında Guilherme’nin penaltı vuruşu ile Yeşil-Beyazlılar öne geçti. Vaduz, 28, 31, 67. 89. dakikada bulduğu gollerle durumu 4-1’e getirdi.

90+5’de Hazdiahmetovic’in frikiğinde top ağlarla buluştu. 

Maç Vaduz’un 4-2 üstünlüğüyle tamamlandı. Konyaspor bu sonuçla Avrupa defterini kapattı.

"FUTBOL HER ŞEYE AÇIK BİR OYUN"

Maç sonu A Spor ekranlarında açıklamalarda bulunan İlhan Palut, “Aslında dediğiniz gibi ilk gol bulduk ama arka arkaya hatalı goller yedik. Bizden alt düzeyde olan bir takıma elendik. Bizden daha iyi mücadele ettiler. Hayal kırıklığına uğrattığımız taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Ayağa kalkacağız Süper Lig maçımız var, ayağa kalkacağız. Bu oyuncularla birçok mücadelede başarıyla ayrıldık. Bir buçuk sezondur başarılar elde ettik. Futbol her şeye açık bir oyun. Maç sonu sahaya girip oyuncularımı teselli ettim. Onların üzgün anlarında yanında olmak istedim.” dedi.

ilhan-paluttan-mac-sonrasi-ilk-aciklama.jpg

"HİÇ BİR ÖZRÜMÜZ YOK"

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada da “Hoş gelen bir mücadele ortaya koymadık. Hiçbir özrümüz yok” dedi.

Palut, “Turu geçmek istiyorduk, üzgünüz, 4-2 yenildik ve bunu da artık periyot periyot anlatmanın bir anlamı yok. Son derece kabul edilemez bir skor ve eleniş, camiamızdan özür diliyorum. Bundan sonrası için ayağa kalkmaya çalışacağız. Önemsiz mi asla değil ama şu anda yapacak başka bir şeyimiz yok. Birbirimize sarılarak ayağa kalkmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

ilhan-paluttan-mac-sonrasi-ilk-aciklama-001.jpg

UCHE TRANSFERİ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konyaspor-Vaduz maçını izleyen Uche ile ilgili olarak, “Gelirse yüksek verim almaya çalışacağız. Resmi bir imza atılırsa yönetim kurulu açıklar. Biz de antrenman durumunu, onları bir şekilde değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum