İlhan Palut’tan maç sonu ilk açıklama

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, İstanbulspor karşısında alınan farklı galibiyetin ardından yaptığı değerlendirmede, “Böyle bir ayağa kalkışa ihtiyacımız vardı” dedi.

İlhan Palut’tan maç sonu ilk açıklama

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligin ilk iki maçının berabere bittiğini hatırlatarak, “Bir açıdan baktığınız zaman gol yemedik ve yenilmedik. Diğer açıdan baktığınız zamanda gol atamadık ve kazanamadık” ifadelerine yer verdi.

“UYUMSAL MANADA İSTEDİKLERİMİ YERİNE GETİRDİLER”

İstanbulspor maçını kendi lehlerine çevirme adına sahada yer aldıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Oyuncularım maça iyi hazırlandılar, iyi konsantre oldular ve skordan da anlaşılacağı üzere güzel bir galibiyet aldık. Fazla pozisyona girdik. Uyumsal manada takımım istediklerimi yerine getirdi, etkili bir oyun oynadılar” şeklinde konuştu.

“TAKIM SAVUNMASINDA DAHA AGRESİF OLMALIYIZ”

Defansif manada aynı şeyleri söylemesinin mümkün olmadığının altını çizen tecrübeli teknik adam, “Özellikle ilk yarı. Vermemiz gerekenden, tabi en ideali hiç pozisyon vermemek ama tabi ki bazen pozisyonlar olacak ama biz bunun biraz fazlasını verdik. Bu da takım savunmasıyla alakalı bir durum. Daha agresif olmamız gerekiyor. Topu birinci bölgemize getirmeden rakipten kazanmamız gerekiyor. Bize bugünden kalan derste bunlar” açıklamasını yaptı.

ilhan-paluttan-mac-sonu-ilk-aciklama.jpg

“DAHA İYİ MÜCADELE ETMENİN UYARILARI YAPILACAK”

Hafta içi daha iyi mücadele etmenin uyarılarını yapacaklarını vurgulayan İlhan Palut, açıklamasını şöyle tamamladı: “Hafta içi bu durumlara biraz daha aşağıda olduğumuz, işin savunma yönüne ağırlık vererek inşallah daha iyi olacağız savunmada ve hafta içi yaptığımız çalışmalarda, bu savunmayla alakalı çalışmalarımızı yapacağız, daha iyi mücadele etmenin uyarılarında bulunacağız ve ofansif formumuzu koruyup defansta daha dikkatli olarak yolumuza devam etmeye çalışacağız.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.