İlhan Palut’tan önemli açıklamalar!

Genç teknik adam, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Palut, uzun süredir yenilmediklerini ancak kazanamadıklarını da söyledi. Genç teknik adam iç ve dış sahada istikrarı yakalamalarının gerektiğinin de altını çizdi.

İlhan Palut’tan önemli açıklamalar!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bugün antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Genç teknik adam, son haftalarda takım üzerinde yaşanan soruların giderilmesi adına gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Palut, “ Son haftalarda inişli çıkışlı grafiklerimiz oldu. İç ve dış sahada istikrarı yakalamamız gerekiyor. Her takımın kendi saha ve seyircisi önünde oynama şekli farklıdır ama böyle bariz farkların olması doğru değil. Bunun taktiksel bir nedeni yok. Bu durumu değerlendiriyoruz. Oyun ve mücadele istikrarının peşindeyiz” diye konuştu.

“UZUN SÜREDİR KAZANAMIYORUZ”

Genç teknik adam, bu hafta Alanyaspor ile karşılaşacaklarını söyledi. Palut, sahadan güzel bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirterek “ Sahamızda önemli bir maça çıkacağız. Uzun süredir kaybetmiyoruz ama bir süredir de kazanamıyoruz. Alanyaspor Bülent Korkmaz ile çıkışa geçti. İyi bir sonuç almak için gelecekler. Her zamanki gibi iyi mücadele ederek güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz”dedi.

“İKİSİNDEN DE MEMNUNUM”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ahmed Hassan ve Sokol Cikalleshi’den memnun olduğunu söyledi. Her iki oyuncunun da Konyaspor’a katkı sağlayacağını ifade eden Palut “ Ahmed Hassan istekli bir oyuncu. Takıma adaptasyonu kolay oldu ve arkadaşlık ilişkileri iyi. Sahada elinden geleni yaptığını görüyorum. Sokol ile farklı bir tarzları var. Ahmed Hassan ve Sokol Cikalleshi'den memnunum. Bize katkı sağlayacaklar. Serdar Gürler ise gün ve gün gelişim içerisinde görüyorum. Fiziksel, konsantrasyon ve takım uyumu olarak iyi durumda. Bunu sürdürmesi gerekiyor. Serdar için şuan en önemli şey istikrar. Beklentilerimize karşılık verdi.” diye konuştu.

“KRAVETS İLE PROBLEMİMİZ YOK”

Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu, Artem Kravets ile ilgili bir problemin olmadığını söyledi. İlerleyen süreçlerde forma şansının olabileceğini kaydeden Palut “Kravets antrenmanlara başladı ancak benim tercihimden dolayı kadroda yer almadı. Öncelikli tercihlerimiz Sokol ve Ahmed. Lig uzun bir maraton Artem ilerleyen süreçte  form anlamında sıçrama yapabilirse onu da değerlendiririz. Bir problemimiz yok kendisiyle” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.