İlhan Palut’tan önemli açıklamalar!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, lig ve transfer için önemli açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, Pazartesi gününden itibaren yapılması planlanan transferlerin yapılarak oyuncuların takıma katılacağını söyledi.

İlhan Palut’tan önemli açıklamalar!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligin ilk 3 haftası ve yapılması planlanan transferler için önemli açıklamalarda bulundu. beIN SPORTS'ta telefonla konuk olan Genç teknik adam, Pazartesi gününden itibaren yapılması planlanan transferlerin yapılarak oyuncuların takıma katılacağını söyledi.

“İLK 3 MAÇ BİZİ MUTLU ETTİ”

Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu İlhan Palut ilk 3 haftada alınan 7 puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını belirten Palut “ İlk 3 maç 7 puan bizim için kabul edilebilir başlangıç. Ama bunu sadece puan olarak değerlendirmiyorum. Sahadaki takım duruşu, mücadelesi ve periyod periyod pozitif futbol bizi ilk 3 maçta mutlu etti. Tabii ki uzun bir ligden bahsediyoruz. İlk 3 maçı istediğimiz durumda geçirdik. Şuanda milli ara var. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Ama dediğim gibi ilk periyottan memnunuz”diye konuştu.

“FORVET TRANSFERİ YAPILACAK”

Konyaspor’un başarılı teknik adamı forvete yapılması planlanan transferin yapılacağını söyledi. Alınacak oyuncunun hafta başında takıma katılabileceğini belirten Palut “ Lig başlamadan önce bir forvet ve bir sağ kanat oyuncuyla alakalı planlarımız vardı. Burada forvet oyuncusu olmazsa olmaz transfer. Elimizde sadece Sokol var forvet oyuncu olarak. Erdon Dacide takımdan ayrıldı. Sağ kanatada oyuncu arıyorduk ama sonuçta elimizde aramıza katılan Michalak, Serdar ve Endri gibi oyuncular bulunuyor ve  bu bölgede oynatabiliyoruz. Şimdi bu 7 puan sonrası yine aynı yerdeyiz. Yine takımımıza mutlaka bir forvet oyuncusu kazandırmamız gerekiyor. Transferin bitmesine çok az bir zaman kaldı. Forvet ve sağ kanat oyuncusunu bu kısa zaman diliminde takımımıza kazandırmamız gerekiyor. Bunun içinde çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Başkanımızla görüşmelerimiz oluyor. İhtiyaçlarımızın üzerine gitmeye devam ediyoruz ve tahminim hafta başı itibariyle oyuncular takımımıza katılacak " diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.