İlhan Palut’tan oyuncularına uyarı: Dikkatli olun!

Alanyaspor’un zor bir rakip olduğunun altını çizen İlhan Palut, oyuncularından son ana kadar mücadele etmelerini istedi.

İlhan Palut’tan oyuncularına uyarı: Dikkatli olun!

Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut’un oyuncularını, "konsantrasyon" konusunda uyardığı öğrenildi. Kasımpaşa maçının geride kaldığını belirten Palut’un, hata yapma lükslerinin olmadığını futbolcularına söylediği kaydedildi.

"KASIMPAŞA MAÇI BİTTİ"

Deneyimli teknik adamın oyuncularına, "Kasımpaşa maçı berabere kalındı ve bitti. Motivasyon sorunu yaşamamalıyız. Ligin üst sıralarına çıkma yolu bu tip maçlardan geçiyor. Alanyaspor maçında hata yapma şansımız yok" dediği bildirildi. Ligin ilk yarısında iç sahada yaşanan puan kayıplarını örnek gösteren İlhan Palut, artık hata yapma lükslerinin olmadığını belirtti.

‘EN İYİ FUTBOLUNUZU OYNAYIN’

Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut talebelerinden Alanyaspor karşısında en iyi futbollarını oynamalarını istedi ve  “Alanyaspor iyi bir futbol ortaya koyan ve saygıyı hak eden bir takım. İşimiz kolay değil. En iyi futbolumuzu ortaya koyup sahadan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisine başlamamız gerekiyor” diye konuştu.

‘CEZALI DURUMA DÜŞMEYİN’

Tecrübeli teknik adam ayrıca kart sınırında olan oyuncularını da uyardı. Gelecek hafta deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan İlhan Palut futbolcularına, “Rakibe hamlelerde gereksiz risklere girmeyin. Hakemle de diyaloglarınıza dikkat edin, cezalı duruma düşmeyin.” mesajını verdi.

ilhan-palut.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.