İlhan Palut’tan sürpriz ziyaret!

1922 Konyaspor, ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün akşam yaptığı antrenman ile devam ederken, Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut yeşil-beyazlı takımı ziyaret etti.

İlhan Palut’tan sürpriz ziyaret!

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren 1922 Konyaspor, ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün akşam yaptığı antrenman ile devam etti.

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5-2 pas oyunu ile devam etti. Yeşil-Beyazlılar antrenmanın son bölümünde çift kale maç yaparak idmanı tamamladı.

Öte yandan çift kale maç esnasında teknik direktör Hakan Ünal zaman zaman oyunu durdurarak oyuncularına hataları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca ligin ilk haftasını 1 puanla kapatan 1922 Konyaspor, Isparta deplasmanından 3 puanla dönerek ilk galibiyetini almak istiyor.

1922-konyaspor.jpg

İLHAN PALUT’TAN SÜRPRİZ ZİYARET

1922 Konyaspor’un bugün akşam gerçekleştirdiği antrenmanı Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut da takip etti. Sürpriz ziyarette 1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ile birlikte antrenmanı izleyen genç teknik adam, Hakan Ünal ile de bir süre görüştü. Antrenman sonunda Palut, Yeşil-Beyazlı takıma Isparta deplasmanın da başarı diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.