İlhan Palut’un Antalyaspor’a şansı tutmuyor

Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor’u konuk edecek Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, çalıştırdığı ekiplerle Akdeniz takımına karşı istediği sonuçları alamadı.

İlhan Palut’un Antalyaspor’a şansı tutmuyor

Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor’u konuk edecek Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, çalıştırdığı ekiplerle Akdeniz takımına karşı istediği sonuçları alamadı. 45 yaşındaki hoca Süper Lig'de 18 Aralık Cumartesi günü kırmızı-beyazlı ekibe karşı 6. sınavını verecek. Genç teknik adam, kariyerinde 2 farklı takımın başında Antalyaspor’a karşı mücadele verdi.

Palut, teknik direktörlük yaptığı Göztepe ve Konyaspor ile Antalyaspor’a karşı çıktığı 5 resmi maçın sadece 1’inde galibiyet görürken, 2 berberlik ve 2 yenilgi aldı. Konyaspor’un başında bir kez Antalyaspor ile karşılaşan genç teknik adam bu maçı da beraberlikle tamamladı.

Öte yandan İlhan Palut’un öğrencileri, Antalyaspor’un filelerine 8 gol atarken, 7 gole engel olamadı. 45 yaşındaki hoca Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin ile de cumartesi günü oynanacak olan maçla ilk kez süper ligde karşı karşıya gelecek.

İlhan Palut’un Antalyaspor’a karşı aldığı sonuçlar ise şöyle:

15 Mayıs 2021 Antalyaspor-Konyaspor:0-0

9 Ocak 2021 Göztepe-Antalyaspor: 0-1

22 Ocak 2020 Göztepe-Antalyaspor: 2-2 (Türkiye Kupası)

19 Ocak 2020 Antalyaspor-Göztepe:0-3

16 Ocak 2020 Antalyaspor-Göztepe: 4-3 (Türkiye Kupası)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.