İlhan Palut’un Başakşehir’i imha planı hazır!

İlhan Palut, Başakşehir’i imha planını belirledi. Rakibi baskı, pres ve ayağa pas ile vurmayı hedefleyen genç teknik adam oyuncularına da “Baskı, pres ve ayağa paslar ile rakibi yorun” emrini verdi.

İlhan Palut’un Başakşehir’i imha planı hazır!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un Başakşehir önünde uygulayacağı taktik belirlendi. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda psikolojik ve taraftar üstünlüğünün kendilerinde olduğunu futbolcularına aktaran genç teknik adam Başakşehir'i kendi silahıyla vurmayı hedefliyor.

Rakiplerinin pas yüzdesi yüksek bir takım olduğunu hesaplayan İlhan Palut takımla yaptığı toplantıda, "Maç boyu yüksek pas düzeyine çıkmalıyız. Baskı, pres ve ayağa paslar ile rakibi yorarsak istediğimiz golleri atar ve sonucu alırız."diye konuştuğu öğrenildi.

KONYASPOR BASINA KAPALI ÇALIŞTI

Öte yandan Başakşehir maçının hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından yeniden başlayan Konyaspor, ilk 15 dakikasından sonra hazırlıklarını basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman, salonda yapılan CORE ısınma ile başladı. Futbolcular, sahada pas çalışması ve topla oyunun ardından yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Konyaspor’da, Başakşehir maçının hazırlıkları bugün akşamüzeri yapılacak antrenmanla devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.