İlhan Palut’un galibiyet planı hazır

İzmir’de bir ilke imza atmak isteyen İlhan Palut, oyuncularına hücum futbolundan vazgeçmeyeceklerini söylerken, takım savunmasında hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

İlhan Palut’un galibiyet planı hazır

Süper Lig'in 40. haftasında Göztepe deplasmanına konuk olacak Konyaspor’da tek hedef galibiyet. Kayacık tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut nezaretinde çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlı ekipte moraller yüksek. Genç teknik adam, Göztepe’yi mağlup etmenin planlarını da hazırladı. Palut, oyuncularına hücum futbolundan vazgeçmeyeceklerini anlatırken, takım savunmasında da birlikte hareket etmelerini istedi. 

"TAKIM HALİNDE HÜCUM"

Karagümrük galibiyetiyle moral bulan Konyaspor, hücum futbolundan taviz vermeyecek. Teknik direktör İlhan Palut, ekibiyle birlikte yaptığı analizlerde, rakibi beklemek yerine oyunu önde oynamaya karar verdi. Konyaspor  ilk dakikadan itibaren önde pres yaparak, Göztepe savunmasını hataya zorlayacak. Palut, kendi savunmasını da önde kurup beklerin sürekli ilerideki kanat oyuncularına destek vermesini istiyor.

"DÖNEN TOPLARA DİKKAT"

Palut’un  öğrencilerini en fazla uyardığı konulardan biri, Göztepe savunmasından dönecek toplar. İlhan hoca oyuncularından ileride kalabalık durmalarını ve ikinci topları mutlaka kaparak atak sürekliliği sağlamalarını bekliyor. Böylece daha az eforla daha fazla pozisyon bulunması hedefleniyor.

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ

Konyaspor, 8 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile oynayacağı 40. hafta karşılaşmasının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve çabukluk çalışması ile başladı. İdman, savunma ve hücum organizasyonları üzerine yapılan taktik çalışma ile devam ederken, çift kale maç ile sona erdi. Konyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.