İlhan Palut’un gol silahları!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trabzonspor maçında en büyük kozu olarak Ahmed Hassan ve Sokol Cikalleshi’ye güveniyor.

İlhan Palut’un gol silahları!

Süper Lig'in 6. haftasında Konya’da oynanacak olan Konyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. İki takım için de önemi oldukça büyük olan müsabaka Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak.

Zorlu maçta gözler Ahmed Hassan’ın üzerinde olacak. Mısırlı futbolcu, Sokol Cikalleshi ile birlikte Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un en büyük güvencesi olacak.

Ahmed Hassan’ın, Trabzonspor maçına çok daha hazır çıkacağı ve bu nedenle Palut’un çok umutlu olduğu belirtildi. Mısırlı futbolcunun ön alandaki şiddetli pres özelliğinin orta sahayı rahatlatacağını düşünen İlhan Palut’un planlarını yeni transfer üzerine yaptığı dile getirildi.

Mısırlı oyuncunun, ilk iki maçında güçlü fiziği ve hava hakimiyeti ile dikkat çekerken, arkadaşlarına alan açma konusunda da övgü almıştı. Genç forvet, oyun zekası ile de sisteme hemen adapte olacağının sinyallerini vermişti.

ahmed-hassan.jpg

DİĞER KOZU CİKALLESHİ OLACAK

Ahmed Hassan ile beraber yarın Konyaspor’un ileri uçtaki diğer güvencesi de Sokol Cikalleshi olacak. Arnavut oyuncunun formuna ve dinamizmine güvenen genç teknik adam, karşılaşmada boş alanları değerlendirmesini istedi.

Sivasspor ve Başakşehir maçlarını boş geçmeyen Sokol’un, Trabzonspor maçı öncesi formu ile dikkat çekerken yarın gol yollarında da takımın en önemli silahlarından biri olacak.

Haber Dairesi

sokol.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.