İlhan Palut’un gözü kupada

Hem Kupadaki Vanspor Kulübü hem de ligdeki Yeni Malatyaspor maçını düşünen Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kadrosunu iktisatlı olarak kullanacak.

İlhan Palut’un gözü kupada

Lig'de Gaziantep mağlubiyetiyle 4 haftalık galibiyet serisi sona eren Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi.

ilhan-palut-002.jpg

Kupada 2.Lig temsilcisi Vanspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı takımda Palut, Yeni Malatyaspor maçını göz önünde bulundurarak kadroyu idareli kullanacak. 2 Aralık Perşembe günü oynanacak olan kupa maçında defansa ‘ta Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık ve  Skubic'i oynatmayı planlayan İlhan Palut kadro şansı az bulan oyunculara da kupada görev vermeyi planlıyor. Genç teknik adam diğer mevkiler için ise son kararını taktik antrenmanlarından sonra verecek.

3.jpg

İlhan Palut, karşılaşmanın uzatmalara gitme ihtimalini de planları arasında bulunduruyor. Bu nedenle tüm oyuncularına "hazır ol" emri veren yeşil-beyazlıların teknik patronu, antrenmanlarda ayrıca penaltı çalışmaları yaptırmaya başladığı kaydedildi.

Yeni Malatyaspor maçına çok fazla yorgun oyuncu çıkarmak istemeyen İlhan Palut'un, tüm planlarını iki maçı bir arada düşünerek yaptığı öğrenildi. İki maçı da kazanmak isteyen Konyaspor Teknik direktörü İlhan Palut'un, adeta seferberlik ilan ettiği belirtildi.

4.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.