İlhan Palut’un Kasımpaşa silahı!

Konyaspor’da bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Sokol Cikalleshi yarın oynanacak olan Kasımpaşa mücadelesinde İlhan Palut’un en büyük kozlarından biri olacak.

İlhan Palut’un Kasımpaşa silahı!

Konyaspor’da bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Sokol Cikalleshi yarın oynanacak olan Kasımpaşa mücadelesinde İlhan Palut’un en büyük kozlarından biri olacak. Zirve yarışında puan kaybı istemeyen genç teknik adam, antrenmanda golcü futbolcularla yakından ilgileniyor.

Uzun bir sakatlık döneminden sonra geçtiğimiz hafta Trabzonspor maçında sahalara dönen ve şık bir gole imza atan Arnavut oyuncu yine İlhan Palut’un en önemli hücum silahı olacak.  Bu sezon 20 maçta forma giyen Cikalleshi 6 gol atarken 2’de asist yaparak takımına önemli katkı sağladı.

konyaspor.jpg

Palut’un bir diğer gol silahı ise Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan olacak. Tecrübeli futbolcu 20 maçın 10’unda ilk 11’de sahaya çıkarken 7 gol kaydetti. Hassan 2’de gol pası vererek takımına katkı sağladı.

Öte yandan yeşil-beyazlılarda Amar Rahmanovic, Endri Cekici, Paul-Jose Mpoku, Abdülkerim Bardakcı, Soner Dikmen, Guilherme Sitya, Zymer Bytyqi, Konrad Michalak, Amilton ve Amir Hadziahmetovic’te gol yollarında etkili olan isimler olarak dikkat çekiyor.

konyaspor-002.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.