İlhan Palut’un Kayserispor planı!

Rakibe göre bir oyun anlayışı ve kadro ile sahaya çıkma düşüncesinde olan teknik direktör İlhan Palut, ekibiyle birlikte Kayserispor’un sezonun ikinci yarısında oynadığı tüm karşılaşmaları detaylı bir şekilde analiz ediyor.

İlhan Palut’un Kayserispor planı!

Teknik direktör İlhan Palut önderliğinde, en yakın takipçileri Başakşehir ve Fenerbahçe’nin 5 puan önünde şampiyonlar ligine koşan Konyaspor, Pazar günü Kayserispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılarda yine tek hedef galip gelmek ve hedefine bir adım daha yaklaşmak. Palut’ta tüm hazırlığını bu yönde yapıyor.

Rakibe göre bir oyun anlayışı ve kadro ile sahaya çıkma düşüncesinde olan başarılı genç teknik adam, ekibiyle birlikte Kayserispor’un sezonun ikinci yarısında oynadığı tüm karşılaşmaları detaylı bir şekilde analiz ediyor.

Kayserispor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen İlhan Palut, deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen hücum futbolu sergiletecek. İlk dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçirmeyi ve baskın bir futbol ortaya koymayı düşünen 45 yaşındaki hoca, öne geçilmesi ya da geriye düşülmesi halinde neler yapacağını da planladı. Sahaya süreceği 11 ve maç içinde yapmayı planladığı değişikliklerle alakalı da plan yapan Palut’un en önemli silahı formda olan hücumcuları.

konyaspor-001.jpg

SAVUNMAYA UYARI

Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut Kayserispor maçı öncesi defans bloğunda görev yapan futbolcularla da özel olarak ilgileniyor.

Futbolcularını zorlu maçta dikkatli olmaları yönünde uyaran deneyimli teknik adam, özellikle Kayserispor’un etkili isimlerine karşı yerinde müdahalelerde bulunmalarını istedi. Palut ayrıca orta alanda görev yapan futbolculara da savunmaya yardımcı olmaları konusunda üzerlerine düşeni yapmaları konusunda uyardığı öğrenildi.

Haber Dairesi

konyaspor-003.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.