İstanbulspor - Konyaspor maçını yönetecek Şeker, 8 Mayıs’tan beri düdük çalmıyor

Konyaspor’un deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı 3. Hafta maçını yönetecek Antalya Bölgesi hakemlerinden Burak Şeker’in uzun bir aradan sonra Süper Lig’de maç yönetecek olmasının yanı sıra performansı merak konusu.

İstanbulspor - Konyaspor maçını yönetecek Şeker, 8 Mayıs’tan beri düdük çalmıyor

SÜPER LİG’DE SON MAÇINI 31 EKİM 2021’DE YÖNETTi

Kariyerinde 10’u Süper Lig olmak üzere toplamda 176 maçta görev yapan Şeker, son olarak geçen sezonun 36. Haftasında Gençlerbirliği-BB Erzurumspor maçını yönetmiş ve ev sahibi ekip karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı. İstanbulspor-Konyaspor maçıyla 105 gün sonra bir maçta düdük çalacak. Hakem Bahattin Şeker, Süper Lig’de ise son maçını 31 Ekim 2021 tarihinde yönetmiş, Kayserispor, sahasında Karagümrük’ü 2-1 mağlup etmişti.

KONYASPOR’UN İKİNCİ KEZ MAÇINI YÖNETECEK

Antalya bölgesi hakemi Burak Şeker, Konyaspor’un bugüne kadar 1 maçını yönetti. 2020-2021 sezonunun 15. haftasında iç sahada oynanan maçta Konyaspor, Ç.Rizespor karşısında 7. dakikada Amir Hadziahmetovic’in kaydettiği golle öne geçmiş, konuk ekip 65’te beraberliği yakalamıştı. Hakem Burak Şeker, uzatma dakikalarında Yasin Pehlivan'ın Daci'ye müdahalesi sonrası VAR'a gitmiş ve Ç.Rizesporlu oyuncuyu direkt kırmızı kartla oyun dışında bırakmıştı.

İSTANBULSPOR, BURAK ŞEKER’LE ZORLANIYOR

Konyaspor’un rakibi İstanbulspor, hakem Burak Şeker ile kazanmakta zorlanıyor. Şeker, İstanbulspor 2. Lig’de mücadele ederken 1, 1. Lig’de ise 7 maçında düdük çaldı. Sarı Siyahlı ekip, Şeker’in yönettiği müsabakalarda 2 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, 4 maçını ise kaybetti. Şeker, söz konusu maçlarda İstanbulspor’lu oyunculara 11 sarı, 1 kırmızı kart çıkarttı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.