İşte Konyaspor-Beşiktaş maçına damga vuran top toplayıcı! Ödül verilecek

Konyaspor'un Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettiği maçta dikkati ve sezgisiyle dışarı çıkan topu köşe vuruşu kullanmaya giden Ömer Ali Şahiner ile hızlı bir şekilde buluşturan top toplayıcı Abdurrahman Uyanık, gole katkı vererek maça damga vurdu.

İşte Konyaspor-Beşiktaş maçına damga vuran top toplayıcı! Ödül verilecek

Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ederek farklı bir galibiyete ulaşan Konyaspor'un özellikle Shengelia ile bulduğu ilk gol çok konuşuldu. Beşiktaş savunma oyuncusu Vida'nın orta sahadan kalecisine gönderdiği top kornere çıktı. Savunma yerini almaya çalışırken Konyaspor'lu Ömer Ali Şahiner hızlıca köşe direğine gitti.

Bu arada top toplayıcı Abdurrahman Uyanık da dikkati ve sezgisiyle Ömer Ali Şahiner'i aynı hızla topla buluşturdu. Ömer Ali'nin ceza sahasına havalandırdığı topu henüz pozisyon alamayan Beşiktaş savunmasının ortasında havalanan Levan Shengelia kafayla ağlara gönderdi. 

Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner ile Shengelia'nın hızına kenardan destek veren U19 oyuncusu topla toplayıcı Abdurrahman Uyanık maça damga vurdu. Konyaspor, Uyanık'ı ödüllendirmeye karar verdi.

Konyaspor Akademi'den yapılan açıklamada ''Konyaspor'umuzun 4-1 galip geldiği Beşiktaş müsabakasında top toplayıcı olarak görev yapan U19 oyuncumuz Abdurrahman Uyanık ilk gol öncesi topu oyuna hızlı sokarak A takımımızın öne geçmesine katkı sağladı. Kulübümüz görev yapan genç futbolcularımızın ödüllendirilmesi kararı aldı'' denildi.

HaberDairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.