İşte Konyaspor'un ilk 11'i: Sahanın her yerinde Ahmet Çalık var

Konyaspor, Ahmet Çalık'ın acısını yaşarken bugün Adana Demirspor ile sahasında karşılaşacak. Maç öncesi yeşil beyazlıların ilk 11'inde sahanın her yerine Ahmet Çalık'ın fotoğrafı yerleştirildi.

İşte Konyaspor'un ilk 11'i: Sahanın her yerinde Ahmet Çalık var

Türk futbolu geçen hafta Ankara-Niğde otoyolundan gelen kaza haberiyle sarsıldı. Konyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Ahmet Çalık (28) geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

KONYA YASA BOĞULDU

Ahmet Çalık'ın vefat haberi başta Konya spor camiası olmak üzere tüm spor kamuoyunu yasa boğdu.

Sporculuğu, saha içinde ve saha dışında sergilediği beyefendi tavrı, kişiliği ve ahlakıyla taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Ahmet Çalık'ı kaybetmenin acısını yaşayan Konyaspor'un 21. haftada oynayacağı Başakşehir maçı ileri bir tarihe ertelendi. 

Hafta boyunca Ahmet Çalık'tan yoksun olarak idmanlarını sürdüren yeşil beyazlılar 22. hafta maçında ise bugün sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak.

Karşılaşma öncesi maç skorlarının anlık verildiği mackolik.com sitesinde Konyaspor'un ilk 11'ine dair verilen bir görsel başta Konyaspor'lu taraftarlar olmak üzere tüm sporseverlerin beğenisini topladı. İlk 11'de sahanın her yerine Ahmet Çalık'ın fotoğrafı yerleştirildi. 

sahanin-her-yerinde-ahmet-calik-var.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.