Karaman Belediyespor Salih Eken ile anlaştı

Uzun yıllar Konyaspor’da yardımcı antrenör , Altyapı koordinatörlüğü ve 1922 Konyaspor’da teknik direktörlük yapan Salih Eken, Karaman Belediyespor ile anlaştı.

Karaman Belediyespor Salih Eken ile anlaştı

Uzun yıllar Konyaspor’da yardımcı antrenör, Altyapı koordinatörlüğü ve 1922 Konyaspor’da teknik direktörlük yapan  Salih Eken, Karaman Belediyespor ile anlaştı. Karaman Belediyespor kulübünden yapılan açıklamada, genç ve yetenekli bir takım oluşturmak istediklerini ve bunun içinde Salih Eken ile anlaştıklarını duyurdu.

Karaman Belediyespor kulübün ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “

Geçtiğimiz sezon sonunda ligde kalmak için çaba harcayan ve ligde kalmayı başaran 3. lig temsilcimiz Karaman Belediyespor’da yeni sezon için hazırlık çalışmaları sürüyor.

Karaman Belediyespor Kulüp Yönetimi konu ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Zorlu ve sıkıntılı bir sezonun ardından 3. Ligde kalmayı başaran İlimiz temsilcisi Karaman Belediyespor'u yeni sezon için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Tüm imkansızlıklara ve geçtiğimiz sezon sıkıntıları göz önüne alarak İlimizi 3. Ligde temsil edecek olan Karaman Belediyespor’un başarılı olması için Teknik heyet çalışmalarımız bitmiş, yeni ve başarılı Teknik Direktör Salih Eken ve ekibi ile anlaşma sağladık. Genç ve yetenekli bir takım oluşturmak istiyoruz. Hocamız da Uzun süredir Konyaspor altyapısında ve diğer Kulüplerde başarılı çalışmalar yapmış olan Salih Eken ile anlaştık ve yeni sezon için Teknik heyetimiz ile birlikte genç ve yetenekli futbolcular ile görüşmelerimiz ve antrenmanlarımıza başladık, önümüzdeki günlerde transferler hakkında kamuoyuna gerekli bilgilendirmeleri yapacağız.

Dediğimiz gibi tüm imkansızlıklara ve sıkıntılara rağmen Karaman Belediyespor’un İlimizi en iyi şekilde temsil etmesi noktasında gerekli çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz.

Temennimiz Karamanlı Sporseverlerin ve İşadamlarımızın bu zor günleri atlatmamızda gerekli destekleri vererek bu sıkıntıyı el birliği ile atlatıp, Karamanımızı en iyi şekilde temsil ederek başrıları hep birlikte yaşamamızdır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.