Karapınar Belediyespor halı sahası yenileniyor

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, Karapınar Belediyespor halı saha yenileme çalışmasını inceledi.

Karapınar Belediyespor halı sahası yenileniyor

Kulüp Başkanı Mithat Korkusuz, Başkan Yardımcısı Mustafa Şenses, Muhasip Ahmet Akyıldız ve Altyapı Sorumlusu Rasim Doğan Başkan Önal'a bilgi verdi.

Karapinar Belediyespor Başkanı Mithat Korkusuz, "Altyapıya önem veriyoruz. Gelecek sezon bütün kategorilerde müsabakalara katılmanın planlamasını yapıyoruz. A Takım bazında da heyecan verecek takım oluşturacağız. Belediye Başkanımız İbrahim Önal'a desteğinden ve ziyaretinden dolayı yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" dedi.

karapinar-belediyespor-hali-sahasi-yenileniyor.jpeg

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal da yaptığı açıklamada, “Belediye olarak gençlerimize ve çocuklarımıza daha iyi spor imkanları sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyespor tesislerimizde bulunan halı sahamızın yenileme çalışmalarını tamamlıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız, modern bir ortamda futbol oynamanın keyfini çıkarabilecekler. Spor, sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezidir ve bizler de onların sporla büyümelerine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin enerjilerini doğru ve sağlıklı bir şekilde değerlendirmelerini hedefliyoruz. Bu vesile ile Karapınar BelediyeSpor Başkanı ve yönetimine de yaz dönemi spor okulunda ve yeni sezonda üstün başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

karapinar-belediyespor-hali-sahasi-yenileniyor-001.jpeg

karapinar-belediyespor-hali-sahasi-yenileniyor-002.jpeg

karapinar-belediyespor-hali-sahasi-yenileniyor-003.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.