Kayserispor-Konyaspor maçı bilet satışlarında son durum!

Konyaspor'un, Kayserispor ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı kritik maçın bilet satışları devam ederken, kombineler dahil şu ana kadar tribündeki doluluk oranı yüzde 30 olarak kaydedildi.

Kayserispor-Konyaspor maçı bilet satışlarında son durum!

Konyaspor'un Kayserispor ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın bilet satışları devam ederken, kombineler dahil şu ana kadar tribündeki doluluk oranı yüzde 30 olarak kaydedildi.

Süper Lig’in 14. Haftasında Pazar günü saat 17:00’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak Kayserispor-Konyaspor mücadelesi için geri sayım sürerken, bilet satışları da devam ediyor.

tribundoldumu verilerine göre saat 12:00 itibariyle 32 bin 864 kapasiteli stadyumda kombineler dahil şu ana kadar 18 bin 961 bilet satılırken, doluluk oranı yüzde 30’a ulaştı. Konyaspor taraftarına ayrılan bin 596 biletin ise 502’i satıldı.

Kayserispor kulübü tarafından belirlenen biletler, 30 TL ila 300 TL arasında değişiyor.

Passolig gişelerinde ve internet üzerinden satışa sunulan bilet fiyatları şu şekilde;

Batı Balkon Tribün bileti: 300 TL.

Batı Alt Tribün bileti: 250 TL.

Batı Üst Tribün bileti: 200 TL.

Doğu Alt Tribün bileti: 80 TL.

Doğu Üst Tribün bileti: 60 TL.

Kuzey Üst Tribün bileti: 30 TL.

Güney Alt Tribün bileti: 30 TL.

Misafir Tribün bileti: 39 TL.

kayserispor-konyaspor-maci-bilet-satislarinda-son-durum.jpg

Nalçacılılar'dan deplasman organizasyonu

Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar, Süper Lig'in 14. haftasında 13 Kasım Pazar günü saat 17:00'de oynanacak Kayserispor maçı için organizasyon düzenleyeceğini açıklamıştı.

Nalçacılılar'dan yapılan açıklamada, Pazar günü saat 09.00’da Kunduracılar’da yer alan dernek binasından otobüsler kaldırılacağı ve 39 TL olan maç biletini Passolig kartına tanımlatanlara deplasman organizasyonunun ücretsiz olacağı belirtildi.

Öte yandan karşılaşmanın hafta sonu olması nedeniyle şu ana kadar çok sayıda yeşil-beyazlı taraftarın biletini tanımlattığı öğrenildi. Bin 596 misafir kontenjanın ayrıldığı tribünlerin tamamının dolması bekleniyor.

kayserispor-konyaspor-maci-bilet-satislarinda-son-durum-001.jpg

Süper Lig’de uzun süredir galibiyet hasreti çekten Konyaspor, 14. haftada son haftaların formda ekiplerinden Kayserispor’a konuk olacak. Ligde en zor sınavlarından birine çıkacak olan Yeşil Beyazlılar kritik maçı kazanıp 3 puan özlemini dindirmeyi amaçlıyor.

Kayserispor - Konyaspor maçının sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Kayserispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

KAYSERİSPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma 13 Kasım Pazar günü saat 17:00’de başlayacak.

KAYSERİSPOR - KONYASPOR MAÇI NEREDE?

Kayserispor, Konyaspor’u RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda konuk edecek.

KAYSERİSPOR - KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 14. Haftasında oynanacak Kayserispor - Konyaspor maçını yönetecek hakemi henüz açıklamadı. MHK’nın haftalık hakem ataması bekleniyor.

KAYSERİSPOR - KONYASPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Kayserispor ile Konyaspor’un karşılaşacağı Süper Lig 14. Hafta maçının VAR hakemini henüz açıklamadı. TFF’nin VAR ve AVAR hakemlerini maç günü açıklaması bekleniyor.

KAYSERİSPOR - KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (KAYSERİSPOR - KONYASPOR CANLI ANLATIM)

Kayserispor - Konyaspor maçı beIN Sports tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.