Kayserispor’a karşı galibiyeti yok

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, çalıştırdığı takımlarla Kayserispor’a karşı çıktığı 3 resmi maçta sadece 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Kayserispor’a karşı galibiyeti yok

Süper Lig'in 10. haftasında Cumartesi günü sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, çalıştırdığı ekiplerle sarı kırmızılı ekibe karşı istediği sonuçları alamadı.

Taraftarların sevilen ismi olan İlhan Palut, Süper Lig'de Cumartesi günü Kayseri ekibine karşı 4. sınavına çıkacak. Tecrübeli teknik adam, kariyerinde 2 farklı takımın başında Kayserispor’a  karşı mücadele verdi.

Palut, teknik direktörlük yaptığı Göztepe ve Konyaspor ile Kayserispor’a karşı çıktığı 3 resmi maçın sadece 2'sinde sahadan 1’er puanla ayrılırken, 1 maçını ise yenilgi ile tamamladı. Bu maçlarda Kayseri ekibi ise İlhan Palut’un takımlarına karşı 1 galibiyet elde ederken, 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

KARAMAN'A 3'ÜNCÜ KEZ RAKİP

Öte yandan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Kayserispor’u çalıştıran Hikmet Karaman ile ise iki kez rakip oldu. Genç teknik adam Karaman’a karşı 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Palut, Göztepe’yi çalıştırırken, deneyimli teknik adama 2-1’lik skorla mağlup olurken, Konyaspor’un başında ise 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı. Yeşil-Beyazlı ekin genç teknik patronu, cumartesi günü karşılaşacağı Kayserispor’u yenerek kariyerinde rakibine karşı bir ilki yaşamak istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.