Konya ASKF Başkanı Remzi Ay: Şampiyona nedeniyle otellerimiz doldu

Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Dünya Karate Şampiyonası nedeniyle şehir merkezindeki otellerin dolduğunu belirterek, "Şampiyonaya şehir olarak sahip çıkmak adına tüm spor ailemizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Konya ASKF Başkanı Remzi Ay: Şampiyona nedeniyle otellerimiz doldu

Konya'da başlayan Ümit, Genç ve 21 Yaş altı Dünya Karate Şampiyonası’nda Konya halkı sporla geçecek 3 günün heyecanını dolu dolu yaşıyor. 

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Dünya Karate Şampiyonasına 105 ülkeden bini aşkın sporcunun yanı sıra antrenör ve idari görevlilerin katılımı ile birlikte şehir merkezimizde otellerimiz şimdiden 23-30 Ekim tarihleri arasında adeta doldu taştı diyebiliriz. Şehir ekonomisine katkı sunan organizasyonlar aynı zamanda Konya’nın sporun her alanında var olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle şampiyonaya şehir olarak sahip çıkmak adına tüm spor ailemizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Ay, “Konya Karatay Kongre Merkezi ve Spor Salonunda devam eden Ümit, Genç ve 21 Yaş altı Dünya Karate Şampiyonası’nın şehrimize verilmesi noktasında başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr.Mehmet Kasapoğlu ile emeği geçen herkese sporumuz ve ilimiz adına teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.