Konya ASKF’de yönetim kurulu toplandı

Pandemi nedeniyle bir süredir yüz yüze toplantı gerçekleştiremeyen Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu, normalleşmenin başlamasıyla bir araya geldi.

Konya ASKF’de yönetim kurulu toplandı

Pandemi nedeniyle bir süredir yüz yüze toplantı gerçekleştiremeyen Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu, normalleşmenin başlamasıyla bir araya gelerek Remzi Ay başkanlığında toplandı.

Federasyon binasının yönetim kurulu toplantı odasında gerçekleştirilen görüşmede amatör spor kulüplerinin futbol branşında yerel liglerin ne zaman başlatılması, hangi altyapı liglerinin oynatılması ve büyükler kategorilerinin özellikle Bölgesel Amatör Lig’de yaş ve gençleştirme, kulüplerin antrenmanlarının başlamasıyla bu sürecin izlenmesi gibi konular ele alındı. 

Başkan Remzi Ay, ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini, amatör spor kulüplerini, dolayısıyla gençleri sporla buluşturma noktasında pandeminin zorluklarından bahsederek, genç nesillerin bundan etkilenmemeleri için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.