Konya ASKF’den milli sporculara jest

Konya ASKF, olimpiyat oyunlarında rekor sayıda madalya kazanan sporcuların isimlerinin olduğu büyük ebatlarda bir afiş hazırlayarak Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasına ve Amatör Evi’ne astı.

Konya ASKF’den milli sporculara jest

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olimpiyatlarda tarihi başarıya imza atan sporcuları unutmadı.

Konya ASKF, olimpiyat oyunlarında rekor sayıda madalya kazanan sporcuların ve bu sporcuları yetiştiren kulüplere destek olmak amacıyla 13 sporcunun isimlerinin olduğu büyük ebatlarda bir afiş hazırlayarak Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasına ve Amatör Evi’ne astı.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Türkiye Milli Olimpiyat Komitemiz, federasyonlarımız ve sporcularımızın özverili çalışmaları doğrultusunda; toplamda 13 madalya ile Londra 1948’de ülkemizin kazandığı 12 madalya rekorunu kırdığımız Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları sonrası hedefimiz Roma 1960’da ki 7 altın madalya rekorumuzu, Paris 2024’de hep birlikte kırmak olacaktır. Ayrıca (TOHM) Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri’nin kurucusu Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’nın da payının olması Konya spor kamuoyuna ayrı bir gurur yaşattı. Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’na katılan tüm sporcularımıza ülkemizi başarıyla temsil ettiklerinden dolayı teşekkür eder, nice başarılar dileriz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.