Konyaspor Basketbol teknik ve taktik ağırlıklı çalışıyor

Konyaspor Basketbol, Pazar günü oynayacağı Aliağa Petkimspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, bugünkü antrenmanda teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Konyaspor Basketbol teknik ve taktik ağırlıklı çalışıyor

Basketbol Süper Ligi'nin 8.hafta maçında Pazar günü evinde Aliağa Petkim ile karşılaşacak Konyaspor Basketbol, zorlu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti.

Koç Engin Gençoğlu ve yardımcı antrenörler eşliğinde Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan antrenman, ısınma ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapan Dev Kartallar, kuvvet çalışması ile antrenmanı tamamladı.

GENÇOĞLU: YAKIŞMAYACAK HATALAR YAPIYORUZ

Yeşil beyazlı ekibin Başantrenörü Engin Gençoğlu, takım olarak iyi durumda olduklarını fakat şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, “Şansız maçlar kaybettik. Anadolu Efes maçında oyunun içindeydik. Zaman zaman öne geçtiğimiz süreler oldu. Genel özet yapacak olursak, basit ve oynadığımız oyunun kalitesine yakışmayacak hatalar yapıyoruz. Bu bizi üzüyor” dedi.

"GALİP GELMEMİZ GEREKEN BİR MAÇ"

Aliağa maçının önemine değinen Gençoğlu, "Üç maçın sonuna baktığımız zaman maalesef mağlubiyet yazılıyor. O yüzden Aliağa maçı bizler için önemli bir maç. Aliağa ligin güçlü ve zor rakiplerinden biri. 4 tane Türk rotasyonları var. Her Türk takımında olabilecek rotasyon oluşturabilecek oyunculara sahip. O yüzden bizim bir galibiyetle üstümüzdeler. Sıra açısından ve rakibimiz olduğu için galip gelmemiz gereken bir maç. Pazar günü neler olacağını göreceğiz” şeklinde konuştu.

"CİDDİ BİR ATMOSFER OLUŞTURACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Taraftarın enerjisine ihtiyaçları olduğuna ifade eden Koç Engin Gençoğlu, “Tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Rica ediyoruz. Aliağa maçı gerçekten bizler için çok önemli. Futbolda Süper Lig’de Dünya Kupası arasındayken inanıyorum ki, pazar günü bu salonun dolacağını ve ciddi bir atmosfer oluşturacağımızı düşünüyoruz” dedi.

konya-basketbolbol-teknik-ve-taktik-agirlikli-calisiyor.jpg

konya-basketbolbol-teknik-ve-taktik-agirlikli-calisiyor-001.jpg

konya-basketbolbol-teknik-ve-taktik-agirlikli-calisiyor-002.jpg

konya-basketbolbol-teknik-ve-taktik-agirlikli-calisiyor-003.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.