Konya Büyükşehir Belediyespor, galibiyet peşinde

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 2021-2022 sezonu bugün oynanacak olan maçlarla başlayacak. A Grubu’nda mücadele edecek olan Konya Büyükşehir Belediyespor ise sezonun ilk maçında bugün Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Konya Büyükşehir Belediyespor, galibiyet peşinde

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 2021-2022 sezonu, bugün A ve B gruplarında oynanacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayacak.

A Grubu’nda mücadele edecek olan Konya Büyükşehir Belediyespor ise sezonun ilk maçında bugün Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karatay Kongre Küçük Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’de başlayacak. Konya Büyükşehir Belediyespor sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Sarı Siyahlı ekip  hazırlıklarını tamamlarken, maç saatini beklemeye başladı.

Öte yandan Grupta bugün oynanacak diğer maçların programı ise şöyle.

14.00 Alanya Belediyespor-Saint Joseph, 14.00 Bigadiç Belediyespor-Kula Belediyespor, 14.00 Ürküpspor-İstanbul BBSK, 16.00 Milas Belediyespor-Kütahya Belediyespor, 18.00 Hekimoğlu Global-Kocaeli B.B. Kağıtspor. Voleybol Erkekler 1. Ligi A ve B gruplarında 12’şer takım mücadele edecek. Her grup müsabakalarını kendi arasında deplasmanlı iki devreli lig usulüne göre oynayacaklar. Deplasmanlı iki devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda A ve B gruplarında 1., 2., 3. ve 4. sırayı elde eden toplam 8 takım, yarı finallere katılmaya hak kazanacak. Lig etabı müsabakaları sonunda gruplarında son iki sırayı alan takımlar (11 ve 12.’nci sırayı alan takımlar) 2. Lige düşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.