Konya polisi Konyaspor'lu futbolcularla buluştu! İlhan Palut'tan anlamlı mesajı

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Konya polisi, Kayacık Tesislerinde Konyaspor’lu futbolcularla buluştu.

Konya polisi Konyaspor'lu futbolcularla buluştu! İlhan Palut'tan anlamlı mesajı

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. yıl etkinlikleri kapsamında Konya Emniyet Teşkilatı mensupları Konyaspor’u ziyaret etti. Antrenman öncesinde ziyarette bulunan polislerle bir süre görüşen Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Palut“ Öncelikle ülkemiz ve milletimiz için yaptığınız fedakârlıklar, üstlendiğiniz sorumlulukların farkındayız. Yaptığınız fedakârlıkların bir ölçüsü yok. Gerektiğinde canınızı vermekten çekinmiyorsunuz ve kutsal bir göreviniz var. Ben bu vesileyle şehit olan polislerimize tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Gazi polislerimize şükranlarımızı iletiyorum ve bu münasebetle Polis Haftanızı tebrik ediyorum. Sizleri tesislerimizde aramızdan görmekten mutlu olduğumuzu ekibim ve oyuncularım adına sizlere iletiyorum.” diye konuştu.

“TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ”

Öte yandan Konyaspor kulübü de bir açıklama yaparak Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Dünyanın en zor coğrafyalarından birinde devletimizin bekası, milletimizin selameti için, görev ve sorumluluklarını büyük bir özveriyle yerine getiren Türk Polisi, emniyet teşkilatının kurulduğu günden bu yana büyük fedakârlıklarla halkımızın kendisine duyduğu güvene layık olabilmek adına gece gündüz mesai mefhumu olmaksızın çalışmaktadır.

Ülkemizdeki istikrar ortamı ve kamu düzeninin korunmasında, vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde refah içinde yaşamasında en büyük güvence olan emniyet teşkilatımız, 176 yıllık bilgi ve deneyimiyle dosta güven, düşmana korku vermeye devam etmektedir. 

Vatanı ve milleti uğruna toplumumuzu tehdit eden her türlü unsur karşısında kendisini siper edip, asayişi sağlayan Polis Teşkilatımızın başarıları hepimizin kıvanç ve onur kaynağı olmuştur. 

Bu vesileyle, kurulduğu günden beri büyük bir feragat ve fedakârlık duygusuyla görevlerini ifa eden Türk Polis Teşkilatımızın 176’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Milletimize hizmet ve asayişi temin etmek gayesiyle görevini yaparken şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz”

KONYA EMNİYETİNDEN KONYASPOR'A TEŞEKKÜR

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da "Emniyet Teşkilatımızın 176. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Konyaspor Kulübü; her karşılaşmada onlar saha içinde ter dökerken, heyacanlarına ortak olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelimizin Polis Haftası'nı kutlamıştır. Bu ince düşüncelerinden dolayı Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hilmi Kulluk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Sayın İlhan Palut ve değerli takım oyuncularına teşekkür ederiz." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.