Konya Selçuk Üniversitesi Yaz Spor Okulları kayıtları başladı
Konya’da çocukların yaz tatilini spor, eğitimle ve sosyal gelişimle değerlendirmeleri amacıyla Selçuk Üniversitesi tarafından hayata geçirilen Yaz Spor Okulları başvuruları başladı. Programda; futbol, basketbol, voleybol ve tenis eğitimleri verilecek.
Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SELÇUKSEM) çocukların yaz tatilini spor, eğitimle ve sosyal gelişimle değerlendirmelerine katkı sunmak amacıyla Yaz Spor Okulları programını hayata geçirdi.
6-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR KATILABİLECEK
7 Temmuz-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda 6-14 yaş arası çocuklar; modern spor tesislerinde uzman eğitmenler tarafından futbol, basketbol, voleybol ve tenis branşlarında eğitim imkanı bulacak.
AİLELER DE KATILIM SAĞLAYABİLECEK
Yaklaşık iki ay sürecek eğitimler 10.00-11.45, 12.00-13.45, 14.00-15.45 ve 16.00-17.45 saatleri arasındaki seanslarda yapılacak. Gün içerisinde farklı saatlerde planlanan seanslarla ailelere esnek katılım imkanı da sağlanacak.
4 BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK
Futbol Yaz Okulunda çocuklara top kontrolü, pas ve şut gibi temel futbol becerileri kazandırılırken Basketbol Yaz Okulunda top sürme, pas, şut ve turnike çalışmalarıyla teknik gelişim desteklenecek.
Voleybol Yaz Okulunda temel voleybol teknikleri ve takım oyunu bilinci ön plana çıkarken Tenis Yaz Okulunda ise bireysel disiplin, koordinasyon ve temel raket teknikleri üzerinde durulacak.
Program kapsamında futbol eğitimleri Üniversitenin açık spor alanlarında, basketbol ve voleybol eğitimleri kapalı spor salonlarında, tenis eğitimleri ise modern tenis kortlarında gerçekleştirilecek.
BAŞVURULAR BAŞLADI
Selçuk Üniversitesi Yaz Spor Okullarına başvurular sporokullari.selcuk.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.