Konya Stadyumunun zemini zarar gördü mü? Başkan Özgökçen’den açıklama

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın açılış seremonisinin düzenleneceği Konya Büyükşehir Stadyumu’nun zemininin bozulduğu iddialarına açıklama geldi. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Organizasyon da bizim saha da bizim.” dedi.

Konya Stadyumunun zemini zarar gördü mü? Başkan Özgökçen’den açıklama

5. İslami Dayanışma Oyunlarının açılışı, bugün Konya’da gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak açılış programına dünyanın dört bir yanından konuklar katılacak.

Açılış programının yapılacağı yer ise Konya Büyükşehir Stadyumu.

konya-stadyumunun-zemini-zarar-gordu-mu-baskan-ozgokcenden-aciklama-001.jpg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN’DEN ZEMİN AÇIKLAMASI

Program nedeniyle stadyumun zemininin bozulduğu iddialarına ilişkin Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den açıklama geldi.

Özgökçen, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu zeminin deforme olduğu takdirde Bakanlık ve Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla el birliği ile bu sorunun üstesinden geleceklerine inandığını söyledi.

konya-stadyumunun-zemini-zarar-gordu-mu-baskan-ozgokcenden-aciklama.jpeg

“ORGANİZASYON DA BİZİM SAHA DA”

Başkan Özgökçen, yaptığı açıklamada, “Ülkemizi tüm dünyaya tanıtan bir organizasyon. Organizasyon da bizim saha da bizim. Şuanda zemin ne aşamada onu bilemiyorum ama herhangi bir deforme olduğu takdirde elbirliğiyle bakanlığımız, belediyemiz ve kulübümüz üstesinden gelir.” ifadelerine yer verdi.

konya-stadyumunun-zemini-zarar-gordu-mu-baskan-ozgokcenden-aciklama.jpg

“SÜRPRİZE AÇIK OLAN MAÇLAR”

Golsüz eşitlikle sona eren Ankaragücü maçını da değerlendiren Başkan Özgökçen, “Sezonun ilk maçı. Ankaragücü’nün Süper Lig’e yeni çıkan bir takım olduğunu düşünürseniz her türlü sürprize açık olan maçlar. Bizim Avrupa kupası maçlarımız seri bir şekilde devam ediyor. Biraz da onun yorgunluğunu ben gözlemlediğimi söyleyebilirim. İlk yarıda biraz oyundan uzaktık ama ikinci yarı toparladık. Şahsi fikrim benim istediğim Konyaspor daha göze hoş gele futbol oynayan bir takım. Bugün bunu gösteremedik. Tabi ki yenilmedik ama ilerleyen zamanlarda bu galibiyetle devam eder diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“FORVETLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Forvetle alakalı çalışmalarımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde transferleri bitirmeyi hedefliyoruz. Tabi biz Konyaspor’un maddi noktada menfaatlerini gözeterek transfer yaptığımız için biraz gecikme olabilir. İnşallah kısa sürede sonuçlanır” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH HATALAR DEVAM ETMEZ”

Fatih Özgökçen, Konyaspor’un penaltı beklediği pozisyonla ilgili olarak da, “Tam izlemedim. Arkadaşların dediği kadarıyla penaltı olduğu söyleniyor. Tabi ki VAR noktasında çağırma olmadı diye tahmin ediyorum. Çünkü futbolcularımız itiraz etmişti. Herhalde VAR’dan çağırma olmadı. Ama eğer pozisyon penaltıysa bu noktada bir hak kaybı söz konusu. İnşallah bu tür hatalar ilerleyen günlerde devam etmez. Devam ettiği takdirde, ligin devam noktasında en azından başarılı top oynayan kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda gerekli tepkiyi gösteririz” dedi.

“TARAFTAR MAÇI DAHA DA GÜZELLEŞTİRDİ”

Başkan Özgökçen, Eryaman Stadyumu’nda oynanan zorlu karşılaşmayla ilgili olarak, “Hem Ankaragücü taraftarı hem bizim taraftarımız sonuna kadar takımlarını desteklediler. Esasında taraftar bugün bu maçı güzelleştiren etkendi. Gerçekten güzel bir atmosfer vardı. İnşallah Perşembe günü aynı atmosferi Avrupa kupası maçında oluşturabiliriz” dedi.

İşte, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in Konya Büyükşehir Stadyumu zemini ile ilgili açıklaması: 

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.