Konya’da Amatör Süper Grup maçı tatil edildi

Bugün Konya Ilgın’da oynanan Ilgın Belediye Spor - Akşehirspor maçı, 42. dakikada hakemlerden birinin sakatlanması ve hava şartları nedeniyle tatil edildi.

Konya’da Amatör Süper Grup maçı tatil edildi

Konya Amatör Küme Süper Grupta mücadele eden Akşehirspor, deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya; Sinan Bektaş, Aykut Taşkunfurat, Taner Kaçıran, Rıdvan Yanık, Ahmet Sarı, M. Semih Çiçek, Berat Gülap, Ali Yakup Çebioğlu, Suat Yüksel, Ayhan Altınay ve Osman Gümüş ilk on biriyle çıktı. 

Karşılaşmanın 35. dakikasında, yeni transferlerden Muhammed Semih Çiçek’in kaydettiği golle Akşehirspor 1-0 öne geçti.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Maçın 40. dakikasında, Ilgın Belediyespor 10 kişi kaldı. Dakikalar 42’yi gösterdiğinde yan çizgi hakemi Cihat Bal sakatlandı. Maçın hakemi oyuna ara vererek yardımcılarıyla beraber soyunma odasına gitti. 

Yapılan değerlendirme sonucunda, hava şartları da göz önünde bulundurularak karşılaşmanın hakeminin maçı tatil etme kararı aldığı açıklandı.

TFF tarafından alınacak kararın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

konyada-amator-super-grup-maci-tatil-edildi.jpg

AKŞEHİRSPOR'DAN AÇIKLAMA

Akşehirspor Teknik Direktörü Bekir Mehtap, Ilgın Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Mehtap, "Karşılaşmayı 1-0 önde götürdüğümüz ve rakibin kırmızı kart nedeniyle bir kişi eksik mücadele ettiği sırada kıdemli yardımcı hakem sakatlandı. Oyun 42. dakikada bir süre durdu. Sağlık ekibi müdahale etmesine rağmen hakemin yaralandığı ve maça devam edemeyeceği ifade edildikten sonra maç tatil edildi. Soyunma odasına girdikten sonra müsabakanın hakemi beni ve Ilgın Belediyespor teknik direktörü Ayhan Paşa’yı odasına çağırarak, kıdemli yardımcı hakemin koluna taş isabet ettiğini ve bu şartlarda maça devam edemeyeceklerini belirtti. Maç raporuna da bu şekilde yazacağını söyledi. Gerekli kararı yetkilerin vereceğini dile getirdi. Biz de bu açıklamanın ardından stattan ayrıldık’ diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum