Konya'da basketbol heyecanı başlıyor

Konya’da düzenlenecek FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challenger müsabakaları yarın oynanacak olan karşılaşmalarla başlıyor. C Grubu’nda bulunan Ay-yıldızlılarımız ilk maçında 3 Ağustos Salı günü Polonya ile karşılaşacak.

Konya'da basketbol heyecanı başlıyor

Konya’da düzenlenecek FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challenger karşılaşmaları yarın oynanacak olan maçlarla başlıyor.

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımı, 3-8 Ağustos 2021 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challenger’da mücadele edecek. Organizasyonda C Grubu’nda bulunan Ay-yıldızlılarımız ilk maçında 3 Ağustos Salı günü Polonya ile karşılaşacak. Millilerimiz 4 Ağustos Çarşamba günü Slovenya, 5 Ağustos Perşembe günü de Çekya ile karşı karşıya gelecek. Bir günlük aranın ardından 7 Ağustos Cumartesi günü Letonya ile karşılaşacak Ay-yıldızlılarımız, 8 Ağustos Pazar günü oynayacağı Rusya müsabakasıyla maçlarını tamamlayacak.

18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızın Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde oynayacağı müsabakalar saat 18.00’de başlayacak. FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challenger’da tüm karşılaşmalar Türkiye Basketbol Federasyonu'nun YouTube adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.