Konya’da galibiyet hesapları

Zirve hesapları yapan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Perşembe günü Konya’da takımları adına büyük bir taktik savaşı verecek.

Konya’da galibiyet hesapları

Süper Lig’in 6. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor, Konya Büyükşehir Stadyumunda karşı karşıya gelecek. 23 Eylül Perşembe günü saat 17.00’da başlayacak olan müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Ekrem Kan yapacak. Zorlu mücadele öncesinde Konyaspor ve Trabzonspor’da teknik adamların taktik savaşı da sahadaki mücadele kadar merakla bekleniyor.

KONYASPOR’UN HEDEFİ LİDERLİK

Süper Lig’de zirve hesapları yapan ve lider Beşiktaş ile arasında 2 puan fark bulunan Konyaspor, zirve yarışında yara almak istemiyor. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde 9 maçtır yenilmeyen yeşil-beyazlılar, bu seriyi Trabzonspor karşısında da sürdürerek haftayı kayıpsız kapamayı hedefliyor. Trabzonspor’u yenmesi ve Beşiktaş’ın da puan kaybetmesi halinde Konyaspor liderlik koltuğuna oturacak.

Öte yandan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut da zorlu müsabaka öncesi son analizlerini yapıyor. Trabzonspor’un artı ve eksilerini oyuncularına ezberleten Palut, öğrencilerinden zafer bekliyor.

ilhan-palut.jpg

TRABZONSPOR YARA ALMAK İSTEMİYOR

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın takımın başına gelmesinden sonra önemli bir ivme yakalayan ve her geçen hafta zirveye bir adım yaklaşan Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor’u yenerek liderlik için umutlarını sürdürmeyi hedefliyor. Ligde Beşiktaş ile 13 puana sahip bordo-mavililer, zirve yarışında kayıp istemiyor.

abdullah-avci.jpg

İKİ TEKNİK ADAMIN ARALARINDAKİ MAÇLAR

İlhan Palut ve Abdullah Avcı, şimdiye kadar 4 kez karşılaştılar. Palut görevde olduğu Konyaspor da 1 beraberlik alırken, Hatayspor’un başındayken 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Genç teknik adam Abdullah Avcı’ya karşı ikinci yenilgisini ise Göztepe’yi çalıştırırken aldı.

Palut, Trabzonspor’a ise 3 kez rakip oldu. Konyaspor teknik direktörü bu süre zarfında Konyaspor’un başındayken 1 kez, Göztepe’yi çalıştırırken 2 kez Karadeniz ekibi ile karşılaştı. 44 yaşındaki teknik adam 3 maçlarda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise Konyaspor’a 20 kez rakip oldu. Deneyimli teknik adam yeşil-beyazlı ekip karşısında 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.