Konya’da genç yetenekler keşfediliyor
Konya Süper Amatör Küme’de mücadele eden Karapınar Belediyespor, geleceğin futbolcularını yetiştirmek amacıyla alt yapıya büyük önem veriyor.
Kulüp, Antrenörler Fikret Dirdi ve İsmail Yardımcı öncülüğünde yürüttüğü çalışmalarla genç yetenekleri keşfetmeyi hedefliyor.
Karapınar Belediyespor Kulüp Başkanı Mithat Korkusuz, alt yapı projelerinin kulüp için büyük bir öncelik olduğunu belirterek, “Bizim için skor değil, geleceğin sporcularını yetiştirmek önemli” dedi.
GELECEĞE YATIRIM YAPILIYOR
Alt yapının A takıma oyuncu kazandırmada kritik rol oynadığını vurgulayan Başkan Korkusuz, göreve geldikleri ilk günden itibaren bu konuya özel projeler hazırladıklarını ifade etti. Yaz Futbol Okulu açarak yetenekli gençleri takıma kazandırdıklarını belirten Korkusuz, okullarla iş birliği yaptıklarını ve mahallelerde futbol oynayan çocukları da keşfetmek için çalıştıklarını söyledi.
Şu ana kadar U14 ve U15 takımlarıyla liglerde mücadele ettiklerini belirten Korkusuz, Nisan ayında diğer kategorilerde de maçlara çıkacaklarını duyurdu.
SPORUN YANINDA DEĞERLER EĞİTİMİ DE VERİLİYOR
Alt yapıda sadece futbol eğitimi vermekle kalmadıklarını ifade eden Başkan Korkusuz, genç oyunculara spor ahlakı, vatan ve millet sevgisi, milli ve manevi değerlere sahip çıkma bilinci kazandırmayı da amaçladıklarını vurguladı.
Karapınar Belediyespor’un alt yapı projeleriyle hem sportif başarı hem de karakterli sporcular yetiştirmeyi hedeflediğini belirten Korkusuz, kulüp olarak geleceğe güçlü adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.