Konya’da ortaokullar arası voleybol turnuvası başladı
Konya’da bu yıl 2’ncisi düzenlenen Geleneksel Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası başladı. Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere ve organizasyona katılan tüm okullara çeşitli hediyeler verilecek.
Konya’da Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Geleneksel Ortaokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası, 22 okul takımının katılımıyla başladı.
15 Ocak 2026 Perşembe günü oynanacak final karşılaşmasıyla sona erecek olan turnuvada toplam 26 karşılaşma gerçekleştirilecek. Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere ve organizasyona katılan tüm okullara çeşitli hediyeler verilecek.
“ÇOCUKLARIMIZIN İLGİ VE YETENEKLERİNE GÖRE SPOR YAPMALARINI TEŞVİK ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Karatay’da daha önce düzenlenen futbol turnuvalarının büyük ilgi gördüğünü hatırlatan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, voleybol branşıyla organizasyonları çeşitlendirdiklerini söyledi.
Başkan Kılca, “Daha önce ilkokul ve ortaokul düzeyinde futbol turnuvalarımızı düzenliyorduk. Geçtiğimiz yıl voleybol branşıyla öğrencilerimizi farklı bir spor dalıyla daha buluşturduk. Önümüzdeki süreçte farklı branşlarda da turnuvalar düzenleyerek çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerine göre spor yapmalarını teşvik etmeye devam edeceğiz” dedi.
Turnuvaya katılan tüm okullara ve öğrencilere başarılar dileyen Kılca, “Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyor; sahada centilmenliğin ve kardeşliğin kazandığı güzel bir turnuva olmasını temenni ediyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.