Konya’da ücretsiz spor okullarına kayıtlar yarın sona eriyor

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenecek ücretsiz yaz spor okullarına kayıtlar 27 Haziran’da sona erecek. 1 Temmuz’da eğitimlere başlayacak yaz spor okullarının açılış töreni ise yarın Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Konya’da ücretsiz spor okullarına kayıtlar yarın sona eriyor

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları kayıtları 27 Mayıs’ta başlamıştı.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde 29 branşta uzman antrenörler nezaretinde düzenlenecek yaz spor okullarına kayıtlar 27 Haziran Perşembe günü sona erecek.

29 BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

3-18 yaş arası çocuk ve gençler atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Halk Oyunları, Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Ragbi, Tekvando, Tenis, Voleybol, Yüzme, Para Yüzme, Sutopu, Modern Pentatlon, Bocce ve Wushu branşlarından ücretsiz olarak faydalanacak.

Başvurular, e-devlet kapısı üzerindeki Spor Bilgi Sistemi uygulamasından yapılacak. Antrenmanlar ise 1 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başlayacak.

AÇILIŞ TÖRENİ YARIN

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış töreni yarın saat 10.00’da Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

konyada-ucretsiz-spor-okullarina-kayitlar-yarin-sona-eriyor.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.