Konya’da “Yaz Spor Okulları” başladı

Konya’da, 29 branşta uzman antrenör eşliğinde 3-18 yaşlarındaki çocuk ve gençler için ücretsiz hizmet verecek “Yaz Spor Okulları” düzenlenen törenle başladı.

Konya’da “Yaz Spor Okulları” başladı

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından il müdürümüz Birdal Öztürk‘ün yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Antrenörler, yaz okullarına kayıt olan sporcular ve ailelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen program çeşitli spor branşlarında yapılan gösteriler ve program alanına kurulan spor branşları tanıtım stantlarının gezilmesi ile sona erdi.

konyada-yaz-spor-okullari-basladi.jpg

29 BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLECEK

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Halk Oyunları, Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Ragbi, Tekvando, Tenis, Voleybol, Yüzme, Para Yüzme, Sutopu, Modern Pentatlon, Bocce ve Wushu olmak üzere toplam 29 branşta gerçekleştirilecek yaz spor okullarından 3-18 yaş arası çocuk ve gençler ücretsiz faydalanma imkanı bulacak.

konyada-yaz-spor-okullari-basladi-001.jpg

Yaz spor okulları için 27 Mayıs'ta başlayan kayıtlar bugün sona erdi. Eğitimler 1 Temmuz Pazartesi günü ilgili spor salonlarında başlayacak.

konyada-yaz-spor-okullari-basladi-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.