Konya’daki bu tesis ilçenin spor kulübüne gelir getirecek

Konya’nın Karapınar ilçesinde 3 yıldır atıl durumda olan halı saha, elden geçirilerek yeniden Karapınar Belediyespor’a kazandırıldı.

Konya’daki bu tesis ilçenin spor kulübüne gelir getirecek

Konya Süper Amatör Küme takımlarından Karapınar Belediyespor, spor faaliyetleri ile gençleri spora yönlendirmeye devam ediyor.

Karapınar’da 3 yıldır atıl durumda olan halı sahayı kulübe kazandırdıklarını belirten Kulüp Başkanı Mithat Korkusuz, burada yapılacak çalışmalarla altyapıyı güçlendireceklerini ifade etti. Korkusuz, "Burada çok yetenekli çocuklarımız var, bu çocukları kulübe kazandırarak altyapımızı yeniden güçlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.

“GENÇLERİMİZİ SPORA FAALİYETLERİNE YÖNLENDİRECEĞİZ”

Karapınar Belediyespor Başkanı Mithat Korkusuz, “Altyapıya büyük önem veriyoruz. Gelecek sezon tüm kategorilerde katılmayı planlıyoruz ve takım bazında da heyecan verici bir ekip oluşturacağız. Halı sahanın hizmete girmesiyle kulübümüze yeni bir gelir kapısı açılmış olacak. Amatör takımlar için bu hizmet büyük bir önem arz ediyor. İlçemizde 3 yıldır atıl durumda olan bir sahayı yeniden gençlerimize ve spora kazandırdık. Bu konuda Karapınar Belediye Başkanımız İbrahim Önal'ın desteği büyük oldu. Hem kulübümüze maddi gelir sağlamak hem de özel turnuvalar düzenleyip kulübe gelir getirmek ve yetenekli sporcuları sürekli eğitimde tutmak için bu sahayı kullanacağız. Gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendireceğiz. Şu anda yaklaşık 400 gencimiz, ilçemizin merkezinden ve köylerden spor okuluna gidiyor. Burada çok yetenekli çocuklarımız var, bu çocukları kulübe kazandırarak altyapımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. İlk defa köylerde yaz okulu açıldı. Yıllardır ihmal edilen altyapının yeniden dirilişini sağlamak için yönetim kurulu olarak hep birlikte çalışıyoruz. Bu konuda bize destek olan Karapınar Belediye Başkanımız İbrahim Önal’a her anlamda teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

konyadaki-bu-tesis-ilcenin-spor-kulubune-gelir-getirecek.jpeg

“SPORCULARIMIZ İLE GELECEĞİMİZİ KURTARMAK İSTİYORUZ”

Karapınar Belediyespor Futbol Yaz Okulları, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı İbrahim Önal'ın katılımıyla başlamıştı. İlçe merkezinde 5 farklı bölgede Hotamış, Kayalı, Kesmez ve Yeşilyurt Mahallesinde, 6 eğitimci ile genç yetenekleri keşfetmek isteyen Karapınar Belediyespor, altyapıda söz sahibi olmak istiyor. Bu doğrultuda merkezde 300 öğrenci ile çalışmalarına devam eden kulüp, yaz okullarını sadece ilçe merkeziyle sınırlandırmadı. Karapınar tarihinde ilk defa köylerde de yaz futbol okulu açarak çocukların ayağına giden yeşil-siyahlı kulüp, Hotamış, Yeşilyurt, Kesmez ve Kayalı gibi köylerde çocuklarla buluştu.

Kulüp Başkanı Mithat Korkusuz, "Köylerimizde açtığımız futbol kursu ilgiyle karşılandı. Ailelerde ve çocuklar mutlu oldu. Çok yetenekli çocuklar var. Onlara değer verdiğimizi kendilerine gösterdik. Kurslardan altyapımıza kazandıracağımız sporcularımız ile geleceğimizi kurtarmak istiyoruz. Bu konuda bize destek veren Belediye Başkanı İbrahim Önal'a çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.