Konyalı bisikletçilerden mükemmel başlangıç

Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. Etap Puanlı Yol Yarışlarının ilk gününe Konyalı pedallar damga vurdu. Kırıkkale'nin ev sahipliğinde yapılan yarışlarda genç erkekler 96 km., 17 yaş altı erkekler 75 km. ve 15 yaş altı erkekler 58 km. etapları tamamlandı.

Konyalı bisikletçilerden mükemmel başlangıç

Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. Etap Puanlı Yol Yarışlarının ilk gününe Konyalı pedallar mükemmel başladı. Kırıkkalede gerçekleştirilen yarışların ilk gününde genç erkekler 96 kilometre, 17 yaş altı erkekler 75 kilometre ve 15 yaş altı erkekler 58 kilometre etapları koşuldu.

Genç erkekler 96 kilometrede Torku Şekerspor'dan Ramazan Yılmaz birinci, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü bisikletçileri Emre Yuca ikinci, Said Mustafa Erdemli de üçüncü oldu.

konyali-bisikletcilerden-mukemmel-baslangic-001.jpg

17 yaş altı erkekler 75 kilometre ise birinciliği Ankara Kıbrıs Bisiklet Spor Kulübü sporcusu Emre Kaplan, ikinciliği Atak Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübünden Haktan Ramazan Sayan, üçüncülüğü de Konya Büyükşehir Belediyesporlu bisikletçi Tunahan Çetin elde etti.

konyali-bisikletcilerden-mukemmel-baslangic-002.jpg

15 yaş altı erkekler 58 kilometre de Taşkentspor Gençlik ve Spor Kulübünden Necdet Günaydın birinci, Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Göktürk Yüzerler ikinci, Ankara Kıbrıs Bisiklet Spor Kulübü bisikletçisi Ege Erülkü de üçüncü oldu.

konyali-bisikletcilerden-mukemmel-baslangic.jpg

7. Etap Puanlı Yol Yarışları'nda, bugün master erkekler 96 kilometre, 17 yaş altı kızlar 75 kilometre, 15 yaş altı kızlar 58 kilometre, 25 Eylül Pazar günü ise kriteryum etapları koşulacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.