Konyalı isim, TFF'nin Fair Play Kurulu'nda

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ayda bir 5 kategoride centilmenlik ödülü verecek. Ödül alacak isimleri Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu belirleyecek. Kurul üyeleri arasında bir dönem Konyaspor Başkanlığı yapan Prof. Dr. Sait Gönen de yer aldı.

Konyalı isim, TFF'nin Fair Play Kurulu'nda

Türkiye Futbol Federasyonu, ayda bir 5 kategoride centilmenlik ödülü verecek olan Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu'nun üyelerini belirledi.

Ayın en centilmen takımı, teknik direktörü, futbolcusu, hakemi, taraftarı TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından tespit edilecek ve her ay kamuoyu ile paylaşılacak.

KONYALI İSİM DE KURULDA YER ALDI

Centilmenlik ödülü verecek olan Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu’nun 9 üyesi arasında, 21 ve 25. Dönemde Konya Milletvekilliği yapan, 1993 - 1994 sezonunda Konyaspor Kulübü Başkanlığı görevinde bulunan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen de yer aldı.

sait-gonen.jpeg

FAİR PLAY VE SOSYAL SORUMLULUK KURULU’NDA KİMLER VAR?

Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu’ndaki ismler şunlar:

Prof. Dr. Tamer Yılmaz (Başkan), Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Ali Erten, Banu Yelkovan, Berrin Altınöz.

PROF. DR. MUSTAFA SAİT GÖNEN KİMDİR?

1960 yılında Konya’da doğan Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden ( eğitimi Cerrahpaşa’da) 1985 yılında mezun oldu. 1986-1990 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde İç Hastalıkları ve 1995-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Endokrinoloji alanında uzmanlığını tamamladı. 2005 yılında Doçent, 2010 yılında Profesör ünvanını alan Prof. Dr. Gönen’in ulusal ve uluslararası olmak üzere 135’i aşkın yayını bulunmaktadır. İstanbul Üniversitesi Araştırma Fonu tarafından 1999 yılında yaptığı uluslar arası yayınlarla Türkiye bilimine yaptığı katkı nedeniyle Başarılı Araştırıcı Belgesi ödülünü kazanan Prof. Dr. Gönen, Türkiye Diyabet Vakfı tarafından 2014 yılı “Diabetes Mellitus En İyi Bilimsel Yayın Ödülü” programı çerçevesinde “Effects Of Single Nucleotide Polymorphisms In KATP Channel Genes On

Type 2 Diabetes In Turkish Population” başlıklı yayın ile birincilik ödülü kazanmıştır. Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen ulusal ve uluslararası 14 projede yürütücü olarak yer almıştır.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.