Konyalı milli sporcu kick boksta Avrupa üçüncüsü oldu

Meram Belediyesporlu kick boksçu Emircan Abdullah Beserek, İstanbul’da düzenlen Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı. Milli sporcu geçtiğimiz yıl Dünya Şampiyonu olmuştu.

Konyalı milli sporcu kick boksta Avrupa üçüncüsü oldu

Konyalı genç milli sporcu Emircan Abdullah Beserek, İstanbul’da düzenlenen Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti.

Geçtiğimiz yıl Dünya Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Meram Belediyesporlu Beserek, 25 Ağustos – 3 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nı üçüncü olarak tamamladı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü milli sporcuyu ve antrenörünü başarısından dolayı kutladı.

konyali-milli-sporcu-kick-boksta-avrupa-ucuncusu-oldu.jpg

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYOR

Hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu belirten Emir Beserek, önümüzde ki maçlara daha fazla çalışarak Türk Bayrağını en üst seviyede dalgalandırmak olduğu belirtti.

Milli Takım antrenörü ve İl Temsilcisi Mehmet Güçlü de amacının Avrupa ve Dünya şampiyonasına daha fazla milli sporcu göndermek olduğunu söyledi. Güçlü, "Konya’dan daha önce de bir çok Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıkardık. Gençlerimize güvenimiz tam. Daha fazla azimle çalışmak görevimiz. Başta Federasyon başkanımız Salim Kıyıcı’ya, sporculara desteğinden dolayı Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim. Sporcum Emir Beserek nezdinde tüm sporcuları tebrik eder başarılarının devamını dilerim." dedi.

konyali-milli-sporcu-kick-boksta-avrupa-ucuncusu-oldu-001.jpg

konyali-milli-sporcu-kick-boksta-avrupa-ucuncusu-oldu.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.